top of page

Våra prisplaner

Sagt om Bokadero

Skärmavbild 2022-12-09 kl. 14.17.50.png

Anders Odell

Affärschef på Samhall Gävleborg & innehavare av arena-medlemskap

För det första är det mixen av nätverkande och föreläsare med intressanta och skiftande ämnen som gör att det här nätverket sticker ut. Det ger både energipåfyllnad och tankeställare. Helt enkelt ett större värde än att enbart få nya affärskontakter. För det andra gillar jag att de har så flexibla nätverkslösningar. Du kan välja på både fysiska och digitala tematräffar. Alla kan få ut något av dom, stora och små företag och med olika inriktningar på verksamheten.

mika.jpeg

Mika Suorsa

VD för Säkerhetsutbildarna i Norden & användare av vår talartjänst

"Jag har tidigare använt Bokaderos talartjänst och visste om hur kraftfull och enkelt det var. Jag fick totalt 33 förslag och det bästa var att många av förslagen höll väldigt hög nivå..."

"...Genom att jag angav budgeten direkt i uppdraget fick jag in förslag som var inom ramen för vår budget och slapp lägga tiden på att ta in priser från alla i efterhand".

Skärmavbild 2022-12-09 kl. 14.17.31.png

Tomas Molander

Verksamhetschef på Sunda & ägare av rekryteringsverktyget

Med Bokaderos rekryteringsverktyg kan vi välja vilka urvalsfrågor kandidaterna ska svara på, skapa upp kolumner för att sortera ansökningarna och effektivisera processen. Har vi krav på körkort kan vi direkt se vilka som har det och inte. Tidigare har vi anlitat rekryteringsfirmor som gör första urvalet och köpt till annonsplatser. Här kan vi skapa annonsen, dela den på arbetsförmedlingen och i våra egna kanaler och ändå samla allt på samma ställe.

bottom of page