top of page
BakGrundNy.png
VitStorRuta.png

Intressekollen - Ett enklare sätt att bygga en kandidatbank 👥

Vi vet att många organisationer är intresserade av att anställa en viss kompetens om rätt person dyker upp, men det är inte alltid tiden finns att gå ut i en rekryteringsprocess.

Med Intressekollen vill vi tillgängliggöra kompetensbehovet som finns hos organisationerna som inte utannonseras. Genom att lägga ut en Intressekoll-annons ger du kandidater möjlighet att visa intresse för er, men utan lika höga krav på dig som arbetsgivare som en aktiv rekryteringsprocess ställer i form av återkoppling, tid och energi.

Det ska inte behöva vara krångligt att få in rätt kompetens 💪

Visa upp ert framtida kompetensbehov på ett kravlöst sätt.

Vi hjälper er att skapa en karriärsida för er organisation. Sedan kan ni publicera Intressekollannonser för tjänster som ni alltid är intresserade av att tillsätta. Eller för tjänster som ni vet att ni ofta behöver rekrytera till. Eller, helt enkelt, tjänster som ni kan vara intresserade av att tillsätta, om rätt person dyker upp. Intressekollannonserna publiceras utan sista ansökningsdatum och ni kan alltså ta er tid att gå igenom ansökningar när möjlighet och intresse finns 👏


Kandidaterna kan snabbt och smidigt skicka in en ansökan/intresseanmälan till er. Genom en automatisk e-post-bekräftelse till kandidaten förklaras hur er eventuella återkoppling ser ut för era Intressekoll-annonser.


Dyker rätt kandidat upp och visar intresse kan ni enkelt ta kontakt och gå vidare till nästa steg. Eller så har ni haft möjlighet att bygga upp en kandidatbank med ansökningar när det är dags att rekrytera och kan slippa en tidskrävande och kostsam rekryteringsprocess.

Fördelar med Intressenkollen 🚀

- Lyft upp och visa ert framtida kompetensbehov.

- Minskade krav jämfört med en aktiv rekryteringsprocess.

- Spara tid för framtida rekryteringsprocesser.

- Nå potentiella hemvändare och medflyttare.

- Nå experterna som inte "går att få tag i" med en vanlig rekryteringsprocess.

ANNONSERA

Vill du annonsera ditt kompetensbehov och öka chansen att hitta guldkornen? 📈

En av våra medarbetare hjälper dig gärna med ett kostnadsfritt möte för att se om Bokaderos Rekryteringsplattform kan vara något för dig.

bottom of page