BOKADERO FÖR TALARE

På Bokadero kan du delta på våra nätverksträffar med andra inspirerande föreläsare och skapa din profil för att marknadsföra dina tjänster.

Bokadero - en utmanare i talarbranschen

Bokaderos marknadsplats gör det möjligt för fler talare att synas i ett gemensamt sammanhang utan exklusiva mellanhänder.

Efter att vi lanserade vår tjänst i branschen har vi förstått att det verkligen behövs en oberoende aktör som kompletterar övriga aktörer i branschen. Därför har vi utvecklat en digital tjänst där beställare själva kan kontakta talare i Bokaderos nätverk direkt eller lägga ut uppdrag och pusha ut uppdragen till talarna i Bokaderos nätverk genom e-postnotiser.

Inte bara en marknadsplats och förmedling

Bokadero är mer än bara en marknadsplats och förmedling, vi erbjuder våra medlemmar kontinuerliga digitala och lokala nätverksträffar för att utbyta erfarenheter och få nya kunskaper från andra föreläsare. Vårt digitala nätverk "Utvecklas som talare" är ett populärt nätverk för talare runt om i Sverige som inte har närhet till storstäderna men ändå vill ha utbyten med andra talare.

Våra medlemskap för talare

Bas

​0 kr/mån

 • Sökbar profil för inloggade
   

 • Lämna offertförslag på inkommande uppdrag

​625 kr/mån

 • Allt i bas
   

 • Sökbar profil för inloggade
   

 • Fritt antal publicerade koncept
   

 • Tillgång till Bokaderos digitala nätverksträffar bland annat nätverket för talare.

Silver

​890 kr/mån

 • Allt i silver
   

 • Tillgång till Bokaderos lokala nätverk (Sundsvall, Hudiksvall, Ljusdal, Söderhamn, Bollnäs, Gävle, Sandviken, Örebro, Lidköping)

Guld

Aktuella kampanjer:

"2h Story Coaching för Guld/Silver medlem" - med Adam Stumle

Adam Stumle är en otroligt populär coach på Bokadero, därför är vi otroligt glada att Adam nu erbjuder alla silver och guldmedlemmar som är talare 2 timmar Storycoaching utan extra kostnad.

adam stumle.jpeg
KunderIkon.png

Vad säger våra kunder?

Ewa-Lotta-Sköld.jpeg

Ewa-Lotta Sköld

VD, Sörens El

“Bokaderogänget är så proffsiga och har alltid kundnyttan i fokus. För mig är Bokadero ett smörgåsbord med möjligheter.”

Anders Odell.png

Anders Odell

Affärschef, Samhall

“Bokaderogänget är serviceinriktade, trevliga, lättsamma och har höga ambitioner. De har hjärtat på rätt ställe och bryr sig verkligen om oss!”

Få tillgång till våra event i det digitala nätverket "Utvecklas som talare"

BokaDemoIkon.png

Boka en onboarding och få hjälp att lägga upp din profil

7.png

Ellen Klanskog
Kunder & rekrytering