top of page

Vår vision

Bokaderos vill erbjuda ett starkt lokalt företagande i de städer vi verkar i 💪

 

På Bokadero strävar vi efter att dagligen göra en skillnad genom att vi för samman och utvecklar människor och samhällen som vi lever och verkar i. Vi erbjuder lokala träffar med inspirerande föreläsningar som uppmuntrar till engagerade diskussioner och etablering av nya kontakter. Vår målsättning är att skapa en avslappnad och professionell plattform där företag kan fritt interagera med varandra och erhålla kunskap om kommunens företagslandskap. Genom våra värdefulla kunder har vi möjlighet att nå denna vision. 

IMG_0521.JPG
20220930_122237.jpg

Vi vill erbjuda alla en chans att utvecklas

Vi vill att alla företag, stora som små, ska ha samma chans till att hitta just sitt sätt att utvecklas. Därför erbjuder vi ett stort utbud av eventkoncept och evenemang både digitalt och lokalt så att du inte ska behöva resa iväg för att ta del av liknande evenemang.

Rekrytering_edited.png

Skapa smarta jobbannonser, hantera kandidater och skapa din egen karriärsida. Med Bokadero Rekrytering får du tillgång till vårt generösa rekryteringsverktyg, skapat för att effektivisera din organisation och rekrytering.

Arena.png

Som medlem i Bokadero Arena får du tillgång till nätverksträffar med inspirerande föreläsningar och möjligheten att skapa nya affärssamarbeten med andra. 

TalareRuta.png

Letar du din organisations nästa inspiration? Eller är det så att du är inspirationen som organisationer letar efter? Boka talare eller marknadsför dig själv som profil hos oss. Med vår talartjänst är det enkelt! 

Om

Vår story

🚀 2017

Bokadero grundades av Jonas Lööw med visionen att främja samarbete och resursdelning mellan företag. Efter en period av omjusteringar utvecklades verksamheten till att erbjuda tjänster inom rekrytering av konsulter med fokus på lokala företagsnätverk i Hälsingland. År 2019 markerade en viktig milstolpe i företagets historia då det första intäktsåret uppnåddes, vilket möjliggjorde en kontinuerlig tillväxt och expansion av verksamheten. Trodde vi....

🤔 2020

Ett oväntat utbrott av en pandemi tvingade oss att anpassa våra tillväxtplaner. Vi valde att utveckla vårt koncept för att inkludera digitala nätverksträffar samt en rekryteringstjänst, för att förenkla sökandet av konsulter, anställningar, praktikplatser och liknande.

💪 2023

Genom en innovativ inställning och en förmåga att identifiera möjligheter i svårigheter, klarade vårt team utmaningarna under pandemin och Bokadero kom ut som ett företag med ökad styrka och förbättrade tjänster för våra kunder. Vi har nu satt som mål att expandera verksamheten till att omfatta hela Sverige.

Att jobba

Vi är Bokadero 👋

Vår företagskultur

Vi har en utvecklande och lärande miljö, där alla får chansen att utveckla både sig själva och verksamheten genom att ta och känna eget ansvar. Det är viktigt att våga ifrågasätta och våga misslyckas. 

 

Vi är nyfikna och öppna för feedback både internt och externt. Vi strävar efter att vara flexibla och prestigelösa. Vi delar generöst med oss av våra kunskaper och erfarenheter. 

Alla är delaktiga i företagets utveckling och vi vill påstå att vi är mer innovativa än många andra. Vi arbetar strategiskt med att följa upp feedback, både extern och intern, och lyfter varandra så mycket som vi kan. Alla medarbetare är välkomna och uppmuntrade att delta på våra kompetensfrämjande nätverksträffar, både digitalt och fysiskt, inom olika ämnen. 

Vill du jobba på Bokadero?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intresserade människor. Är du intresserad? 🤩

SweMap.png

Möt teamet

Profilfoton Teamet.png

Jonas Lööw
VD

070 - 237 35 84
jonas@bokadero.se

Carro S.png

Caroline Sjögren
Partners & kundservice 

Caroline Sjögren
Partner Manager

10.png

Caroline Norgren
Marknad & event

073 - 846 06 34
caroline@bokadero.se

5.png

Ellen Klanskog
Customer Success Manager

079 - 102 74 04
ellen@bokadero.se

Lillemor.png

Filip Renman
Försäljning

Lillemor Landell
Eventkoordinator

079 - 102 18 46
lillemor@bokadero.se

Matteus.png

Patrik Haginge
Partnerskap & försäljning

Matteus Liw
Försäljning

079 - 101 41 40
matteus@bokadero.se

Vill du jobba hos oss?

Läs mer om vad vi söker just nu eller skicka in en spontanansökan 🤩

Team
Jobba hos
bottom of page