Om Bokadero

Varje dag försöker vi på Bokadero göra skillnad genom att föra samman och utveckla människor och samhällen som vi lever och verkar i. Bokadero är en digital plattform men med lokal verksamhet i 9 städer och 4 län.

Vi erbjuder en digital och lokal kompetensarena som för samman näringsliv, föreningsliv och arbetsmarknaden på en och samma plattform. Vi erbjuder lokala och digitala nätverksträffar med föreläsare i högsta klass och en rekryteringstjänst för att hitta kompetens.

IMG_1101.jpg

Vår Story

Bokadero startades år 2017 av Jonas Lööw med en idé om att få fler företag att samverka i nätverk och dela personal mellan varandra. Idéen om att dela personal flög inte och Bokadero utvecklades under dessa år till en tjänst för rekrytering av konsulter (främst föreläsare) med lokala företagsnätverk i Hälsingland. Först år 2019 kom Bokaderos första intäktsår och verksamheten kunde från det utvecklas och skalas upp. Trodde vi....

I början på 2020 kom ett virus och satte stopp för våra tillväxtplaner och vi fick istället utveckla vårt koncept till att erbjuda digitala nätverksträffar och en rekryteringstjänst för att både hitta konsulter men också anställningar, praktikplatser m.m.

Med ett innovativt team som såg möjligheter istället för risker kom vi ur pandemin som ett starkare företag och bättre tjänster för våra kunder och nu satsar vi på expandera Bokadero i hela Sverige.

Möt teamet

Vill du jobba hos oss?

 

Läs mer om vad vi söker och skicka in din ansökan till oss.