top of page
IMG_0564 (1) 1_edited_edited.jpg

75 % rabatt för nystartade företagare

"Jag startade Bokadero Arena för att jag själv var nystartad företagare och var iväg på många event för att knyta kontakter och skapa samarbeten. Gemensamt med de flesta event och nätverk jag besökte så satt sig alla bredvid dem de kände bäst och pratade om samma sak varje gång.

Jag startade därför Bokadero Arena som är ett nätverk med föreläsningar och affärsmöten som hjälper till att styra upp så du får prata med dem du önskar. Jag förstår att som nystartad företagare är inte plånboken den största men det finns ett stort behov att skapa affärskontakter, därför vill vi ge dig möjligheten att testa Bokadero Arenas nätverk första året för 75 % rabatt.

Om du inte skapar affärer med människor i nätverket första året får du ytterligare ett år till samma pris."

jonas.jpg

Jonas Lööw, VD Bokadero

  • Van händer om jag vill använda tjänster mer än 1 gång?
    Efter att du testat tjänsten en gång får du möjlighet att fortsätta använda tjänsten för enbart 400 kr/mån, du väljer själv aktivt att aktivera den tjänsten och det är alltså inget som du automatiskt övergår till efter din första gratistest.
  • Vad händer om jag inte bokar någon som lämnat offert?
    Ingenting. Du behöver inte garantera att du kommer boka någon men vi och talarna önskar att du lämnar återkoppling till de som lämnat offert oavsett. Det gör du enkelt med vår återkopplingsfunktion.
  • Hur många offerter beräknas jag få in?
    Ofta får våra kunder ca. 20 offerter inom 12 timmar om de har en budget över 20 000 kr och inte söker en väldigt nischad talare.
Ansök

Partners

NFC_Halsingland_195x90.png

Har du en affärsidé & funderar på att starta eget?

 

Har du en affärsidé och har påbörjat ditt arbete med affärsplan och budget?  

Vi hjälper dig att utveckla din idé ytterligare, vi ställer frågor, ger feedback och kan tillhandahålla de rätta kontakterna för dig för att ta dig vidare.
 

Du är välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning hos oss.

Våra rådgivare finns i Hudiksvall/Nordanstig och Söderhamn.

bottom of page