GÖR JOBBET TILL EN HOBBY

Vi lever efter vår vision om att göra ditt jobb till din hobby, vi tror på att om vi kan forma dina arbetsuppgifter så att du känner att det jobbet blir en av dina hobbys så kommer du att bry dig mer om företagets utveckling och kämpa ännu hårdare.

Tror du att du kan göra jobbet till din hobby? 

Då är vi intresserad av att höra mer från dig.

OM BOKADERO

Bokadero är en startup som har huvudkontor i Söderhamn men finns också representerade i Gävle och Bollnäs, vi har under 2019 gått från 2 till 6 anställda och vill under 2020 att växa till 15 - 20 anställda.

Bokadero driver en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster, tjänsterna är framförallt just nu föreläsare, utbildare, coacher och underhållare.

Vi utmanar traditionella förmedlingsbyråer med en oberoende digital produkt, vi har tack vare vår digitala produkt kunnat ta bort förmedlingsavgifterna som traditionellt ligger på 20 – 70 % och istället valt att ta 6 % per bokning men där hela avgiften delas ut till idrottsföreningar.

 

Vi vill genom vår marknadsplats koppla ihop föreningslivet med näringslivet och redan under vårt första aktiva år gjorde vi en utdelning på 243 575 kr till föreningslivet, vår vision är att skänka 50 miljoner kronor år 2028 till föreningslivet.

 

Läs mer om vår utdelning på https://www.info.bokadero.se/post/bokadero-delar-ut-243-575-kr-till-f%C3%B6reningslivet

 

Vi har också 2 fysiska affärsnätverk, ett i Söderhamn och ett i Bollnäs där vi arrangerar 8 nätverksträffar med föreläsare, standupkomiker och populära nätverksaktiviteter.

 

I dessa städer samarbetar vi med bland annat Företagarna, Föreningslivet, Clockwork, Swedbank m.fl.

 

DELAKTIGHET

För att ditt jobb på Bokadero ska bli din hobby tror vi på hög delaktighet och korta beslutsvägar.

PRESTIGELÖST

För att du ska passa på Bokadero så behöver du vara prestigelös där hungern att vinna tillsammans är störst.

VÅGA MISSLYCKAS

Vi tror att du som jobbar på Bokadero gillar att testa nya och saker utan att vara rädd för att misslyckas.

TRANSPARENS

Att dölja saker är inte år 2020 enligt oss, på Bokadero gäller det att du trivs med transparenta medarbetare.

"Det viktigaste för att jobba på Bokadero är inte vad du gjort tidigare i ditt yrkesliv utan vad du vill göra i ditt framtida yrkesliv tillsammans med oss."

Jonas Lööw, VD och grundare

Vad säger medarbetarna:

Mikaela Olsson,
Försäljning

Jobbet har blivit min hobby och ibland får jag jobbförbud från Jonas. På Bokadero får jag stor frihet vilket gör att jag själv kan påverka hur jag arbetar och när jag arbetar.

Christian Olsson, Systemutveckling

Att få vara med och påverka och känna sig delaktig i ett så här spännande företags utveckling är otroligt kul. Det är hela tiden ny utveckling och företaget står aldrig stilla.

Anna Hansers Rutäng,
Försäljning

Att få betalt för att få jobba med det här är något jag bara kunnat drömma om. Stor delaktighet och högt till tak, jag har bara varit här en månad men det känns som jag varit här mycket längre.

Aktuella tjänster

 

SÄLJARE & EVENTARRANGÖR

Som säljare och eventarrangör på Bokadero så arbetar du med att utveckla och öka försäljningen av vår digitala plattform Bokadero.se.

Du får också ansvara för ett företagsnätverk som vi startar upp tillsammans med dig på din nuvarande bostadsort.

KOMMUNIKATÖR & EVENTARRANGÖR

Vill du hjälpa oss att ta Bokadero till nästa nivå genom din förmåga att kommunicera? Nu söker vi en kommunikatör som också vill ansvara för att etablera och driva ett företagsnätverk på din ort.

SYSTEMUTVECKLARE

Vi söker en NET-utvecklare på Bokadero kommer du att få vara med att skapa och utveckla vår digitala plattform och på så sätt vara med och bidra i vår fortsatta resa framåt med bolaget.

PRAKTIKANT

Vi har tidigare god erfarenhet av att ta emot praktikanter och vidareutveckla personer till anställningar på Bokadero eller andra samarbetsföretag.

Vi är öppen för att ta emot ansökningar om praktik på företaget inom valfritt område i vår verksamhet.

Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av proffs, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan köpare och säljare.

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram