top of page

Bokadero Arena nätverkar med hjärtat

Uppdaterat: 28 mars 2023

Anders Odell är en av två affärschefer på Samhall Gävleborg. Han ansvarar för Hälsingland och Sandviken. Samhall jobbar med arbetsmarknadstjänster och bryter utanförskap genom att erbjuda riktiga jobb. Idag har området ca 460 anställda.

Anders Odell, Affärschef på Samhall Gävleborg

Hur kom du i kontakt med Bokadero Arena?


Jag har sökt efter lite olika nätverk senaste åren. Det är viktigt för oss att komma i kontakt med arbetsgivare och andra intressenter lokalt, för att hitta samarbeten och rekryteringsmöjligheter. Vi behöver också sprida kunskap om vad Samhall erbjuder och samtidigt lära känna arbetsgivarnas behov.


Vi gick med i Bokadero Arena i Söderhamn och Bollnäs men pga pandemin hann jag aldrig besöka någon fysisk träff. De digitala träffarna har fungerat bra men det är skönt att kunna träffas på riktigt nu igen. Vi är med på alla orter i Gävleborg där nätverket finns.Har ni fått några nya, spännande kontakter via nätverket?


Föreningsalliansen i Bollnäs träffade vi genom Bokadero Arena. De jobbar bland annat med mångfaldsfrågor och även med samma målgrupp och vi tittar nu på hur vi kan samverka.

Vi har fått flera intressanta kontakter och har flera samarbeten på gång så det har definitivt gett resultat.


Varför vill du rekommendera Bokadero Arenas nätverk till andra företagare?


För det första är det mixen av nätverkande och föreläsare med intressanta och skiftande ämnen som gör att det här nätverket sticker ut. Det ger både energipåfyllnad och tankeställare. Helt enkelt ett större värde än att enbart få nya affärskontakter.För det andra gillar jag att de har så flexibla nätverkslösningar. Du kan välja på både fysiska och digitala tematräffar. Alla kan få ut något av dom, stora och små företag och med olika inriktningar på verksamheten.


För det tredje vill jag verkligen lyfta fram Bokaderogänget som en viktig faktor. De är serviceinriktade, trevliga, lättsamma och har höga ambitioner. De har hjärtat på rätt ställe och bryr sig verkligen om oss deltagare på nätverksträffarna. Det här gör att man både känner sig uppskattad och att man kan vara säker på att man får med sig en bra känsla efter varje träff.


"Är du inte redan med i Bokadero Arena så tycker jag verkligen att du ska prova på!"

 

Skriven av Elise Slotte i samarbete med Bokadero.


NYFIKEN PÅ BOKADERO ARENA? 👉 Se abonnemang från 199 kr/mån

Comments


bottom of page