top of page

BOKADERO FÖR TALARE

Vi på Bokadero har skapat en plattform för Föreläsare, Moderatorer, Experter och Coacher där man enkelt kan skapa en sökbar profil och marknadsföra sina tjänster.
Vi erbjuder också ett stort inspirerande nätverk där du som Talare får möjlighet till erfarenhetsutbyte, ökad synlighet, chans till samarbeten, tillgång till digitala och fysiska nätverksträffar och självklart personlig utveckling! 

Bokadero -
en utmanare i talarbranschen

Bokaderos marknadsplats gör det möjligt för fler talare att synas i ett gemensamt sammanhang utan exklusiva mellanhänder.

Efter att vi lanserade vår tjänst i branschen har vi förstått att det verkligen behövs en oberoende aktör som kompletterar övriga aktörer i branschen. Därför har vi utvecklat en digital tjänst där beställare själva kan kontakta talare i Bokaderos nätverk direkt eller lägga ut uppdrag och pusha ut uppdragen till talarna i Bokaderos nätverk genom e-postnotiser.

Inte bara en marknadsplats och förmedling

Bokadero är mer än bara en marknadsplats och förmedling, vi erbjuder våra medlemmar kontinuerliga digitala och lokala nätverksträffar för att utbyta erfarenheter och få nya kunskaper från andra föreläsare. Vårt digitala nätverk "Utvecklas som talare" är ett populärt nätverk för talare runt om i Sverige som inte har närhet till storstäderna men ändå vill ha utbyten med andra talare.

KunderIkon.png

Vad säger våra kunder?

Ewa-Lotta-Sköld.jpeg

Ewa-Lotta Sköld

VD, Sörens El

“Bokaderogänget är så proffsiga och har alltid kundnyttan i fokus. För mig är Bokadero ett smörgåsbord med möjligheter.”

Anders Odell.png

Anders Odell

Affärschef, Samhall

“Bokaderogänget är serviceinriktade, trevliga, lättsamma och har höga ambitioner. De har hjärtat på rätt ställe och bryr sig verkligen om oss!”

Delta på våra event i det digitala nätverket "Utvecklas som talare"

7.png

Ellen Klanskog
Kunder & rekrytering

bottom of page