top of page
Image by Pawel Janiak

Intressekollen - Visa att du finns för arbetsgivare som planerar att rekrytera längre fram.

Vi vet att många företag är intresserade av att anställa en viss kompetens om det dyker upp, men att företagen inte aktivt vill gå ut i en rekryteringsprocess.

Intressekollen lyfter upp jobbannonser som inte utannonseras men som kan bli aktuellt om rätt person dyker upp vid rätt tillfälle. Det här är ett ypperligt sätt för dig att visa upp ett intresse för en arbetsgivare som du i framtiden skulle vilja jobba för.

Visa upp dig inför framtida arbetsgivare på ett kravlöst sätt.

På intressekollen samlar vi annonser från arbetsgivare som kan bli aktuella i framtiden men som inte är ute i en aktiv rekryteringsprocess just nu. Vi vill göra det möjligt för dig som funderar på att flytta till en ny ort eller bara är intresserad av att byta jobb att se vilka möjligheter som finns hos arbetsgivare på den aktuella kommunen.

Skicka en ansökan till en arbetsgivare som annonserar med intressekollen för att visa att du finns, din ansökan går direkt till arbetsgivaren som kan välja att kontakta dig när tillfället för en ny rekrytering närmar sig.

Fördelar med Intressenkollen

  • Hitta jobben som annars bara sprids från mun till mun.

  • Bevaka jobbmarknaden i den kommunen som du vill flytta till.

  • Sök jobben innan dina konkurrenter hinner söka.

  • Ta chansen och sök jobb i andra branscher om du funderar på att byta bana i jobbkarriären.

HITTA DRÖMJOBBET

Funderar du på att flytta, byta jobb eller vill du byta bransch?

Håll koll på jobben som publiceras på Intressekollen och skapa dig ett försprång mot konkurrenter som kommer in senare i deras rekryteringsprocess.

bottom of page