top of page
BakGrundNy.png
VitStorRuta.png

Intressekollen - Visa att du finns för arbetsgivare som du är intresserad av 👋

Vi vet att många arbetsgivare är intresserade av att anställa rätt kompetens om den dyker upp, men inte alltid vill eller kan gå ut i en rekryteringsprocess.

Intressekollen lyfter upp tjänster som inte utannonseras, men som kan bli aktuella om rätt person dyker upp. Det här är ett ypperligt sätt för dig att visa upp ett intresse för en arbetsgivare som du skulle vilja jobba för, nu eller längre fram. Eller visa intresse för en tjänst du skulle kunna vara intresserad av.

Visa upp dig inför framtida arbetsgivare på ett kravlöst sätt.

På intressekollen samlar vi annonser från arbetsgivare som kan bli aktuella i framtiden, men som av olika anledningar inte är ute i en aktiv rekryteringsprocess just nu. Vi vill göra det möjligt för dig som funderar på att flytta till en ny ort eller bara är intresserad av att byta jobb att se vilka möjligheter som finns hos arbetsgivarna 💼

 

Skicka en ansökan till en arbetsgivare som annonserar med intressekollen för att visa att du finns. Din ansökan går direkt till arbetsgivaren som kan välja att kontakta dig när tillfället för en ny rekrytering närmar sig.

Fördelar med Intressenkollen 🚀

- Hitta jobben som annars bara sprids från mun till mun.

- Bevaka jobbmarknaden i den kommunen som du vill flytta till.

- Sök jobben innan dina konkurrenter hinner söka.

- Ta chansen och sök jobb i andra branscher om du funderar på att byta bana i jobbkarriären.

HITTA DRÖMJOBBET

Funderar du på att flytta, byta jobb eller vill du byta bransch?

Håll koll på jobben som publiceras på intressekollen och skapa dig ett försprång mot konkurrenter som kommer in senare i deras rekryteringsprocess.

bottom of page