top of page

Vi lanserar EASY- En limiterad modell av Bokaderos kraftfulla Rekryteringsverktyg

Nu lanserar vi en mindre modell av vårt rekryteringsverktyg, paketerat med de mest grundläggande funktionerna till ett lägre pris. Paketet är anpassat för dig som alltid är intresserade av en viss kompetens men som inte är i ett rekryteringsbehov just nu.


EASY - REKRYTERINGSVERKTYG för 4 800 kr/år

Med Easy har du möjlighet att säkra ditt GDPR-arbete genom att flytta hanteringen av ansökningar från mailen till Bokaderos Rekryteringsverktyg.

Paketet möjliggör också för dig att ligga ute med två Intressekoll-annonser där du kan skapa automatiserade mail till sökanden. (Vad är Intressekollen?)

Enkelt steg upp - När du senare står inför en mer aktiv rekrytering och vill få tillgång till våra masshanteringsfunktioner kan du enkelt kliva upp i nivå.


DIGITAL DEMO - Vi anpassar demon efter ditt företags behov. ✔ Vi visar hur ditt företags karriärsida skulle se ut ✔ Live-rundtur i verktyget ✔ Besvarar dina frågor 

FUNKTIONER I BOKADEROS REKRYTERINGSVERKTYG:

 

Vill du veta mer om Intressekollen?

Läs mer på https://www.info.bokadero.se/intressekollen eller kontakta någon av oss som jobbar på Bokadero så berättar vi mer.


Vill du veta mer om Bokaderos rekryteringsverktyg?

Läs mer på https://www.info.bokadero.se/rekryteringsmodul eller kontakta någon av oss som jobbar på Bokadero så berättar vi mer.

Komentarze


bottom of page