top of page

Nyfosa - ny Guldpartner i Bokadero Arena ÖrebroNyfosa blir ny guldpartner till Bokadero Arena i Örebro, ett samarbete som ger fördelar för både Nyfosa och arenan. Henrik André, Regionansvarig på Nyfosa, ser fram emot samarbetet och möjligheterna det innebär.

Vi är glada över att vara en del av Bokadero Arena i Örebro och ser fram emot att delta i de evenemang och aktiviteter som äger rum på platsen. Som fastighetsbolag med stark lokal förankring är det viktigt för oss att stötta och samarbeta med lokala initiativ som bidrar till utvecklingen av samhället”, säger Henrik André.


Samarbetet med Bokadero Arena ger Nyfosa möjlighet att stärka sin närvaro i Örebro-regionen genom att delta i lokala evenemang och bygga relationer med andra företag och organisationer. Det ger också företaget möjlighet att erbjuda sina medarbetare och kunder kvalitativa evenemang på plats.

Patrik Haginge, på Bokadero Arena i Örebro, är också entusiastisk över samarbetet med Nyfosa:

Vi är stolta över att ha Nyfosa som guldpartner till Bokadero Arena. Samarbetet ger oss möjlighet att fortsätta erbjuda högkvalitativa evenemang och aktiviteter på arenan samtidigt som vi kan dra nytta av Nyfosas expertis inom fastighetsbranschen”, säger Patrik Haginge.

Samarbetet mellan Nyfosa och Bokadero Arena i Örebro visar på vikten av samarbeten mellan lokala företag och organisationer för att skapa värde för både näringslivet och samhället i stort. Genom att samarbeta kan företag dra nytta av varandras styrkor och resurser för att skapa en starkare närvaro och bidra till samhällets utveckling.

Kontaktpersoner:

Henrik André, Regionansvarig Nyfosa, henrik.andre@nyfosa.se

Sofia Dahl, Förvaltare Nyfosa, sofia.dahl@nyfosa.se

Patrik Haginge, Bokadero Örebro, patrik@bokadero.se

Comentários


bottom of page