• Bokadero

Bokadero rekryterar .NETutvecklare

Uppdaterad: feb 6

Vi söker Driven .NETutvecklare


Vi på Bokadero söker nu en .NET-utvecklare som vill ligga i framkant på teknik med placering på vårt kontor i Söderhamn. Som .NET-utvecklare kommer du att få vara med att skapa och utveckla vår digitala plattform och på så sätt vara med och bidra i vår fortsatta resa framåt med bolaget.


Dom tekniker vi främst jobbar med är: .Net, C#, Sql-server, Javascript, CSS, Bootstrap och React.

Hos oss finns för dig stora möjligheter att ta ansvar, påverka och utvecklas då du har en viktig roll i gruppen. Det dagliga arbetet sköts på plats på vårt kontor i centrala Söderhamn.


Bokadero är en rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda och högt i tak. Hos oss jobbar du för att göra skillnad och för att utveckla våra egna och våra kunders verksamheter.


Här kan du läsa mer & skicka in din ansökan!


Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av talare, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan bl.a. talare och beställare av talare.

Vi har tagit bort förmedlingsavgifterna på de idag normala 25 - 50 % av talarnas arvoden, det har vi gjort för att beställare ska kunna boka talare till bättre priser, talarna ska få fler uppdrag och en högre ersättning vid varje bokning än om bokning sker på ett traditionellt sätt.

Läs mer om Bokadero här.

Kontakta oss: info@bokadero.se

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram