top of page

Bokadero delar ut 243 575 kr till föreningslivet!

Uppdaterat: 10 dec. 2019Bokadero.se så skänks alltid hela matchningsavgiften till föreningslivet, både bokaren och proffset som bokas kan välja en varsin förening att stötta. I slutet av året så presenterar sedan Bokadero vilka föreningar som får dela på den totala summan som samlats ihop under året.


Genom "Bokadero-effekten" blir talaren, bokaren, föreningarna och Bokadero vinnare.


Första året med intäkter


År 2019 är första året med intäkter för Bokadero.se och trots det så har vi samlat in hela 243 575 kr, pengarna kommer vara märkta för föreningar att använda på Bokadero.se till att arrangera evenemang för sina ungdomar, föräldrar och sponsorer.


"Sjuk branschstandard"

Jonas Lööw, VD och grundare av Bokadero.se är såklart stolt:


"Det här är nog en av mina stoltaste dagar någonsin i livet, att få ge tillbaka till föreningslivet på riktigt är något jag alltid drömt om och jag hoppas det här bara är början. Jag är så enormt tacksam över våra medarbetare som är så engagerade i denna frågan och gör ett enormt jobb för att skapa en produkt som gynnar alla!


I mina ögon så skapar Bokadero-effekten en "win-win-win-win"-situation, då alla parter (talaren, bokaren, föreningarna och Bokadero) blir vinnare!


I och med den sjuka bransch vi befinner oss i, där talare kontaktar oss och berättar att de blivit av med 45 000 kr i förmedlingsavgifter för ett uppdrag värt 60 000 kr, känner jag en enorm stolthet över att vi frångått den traditionella förmedlingen och istället tagit en helt annan väg. En väg där varje bokning på vår uppdragsportal leder till ett stort bidrag till föreningslivet, samtidigt som talaren får högre ersättning och bokaren betalar mindre.


Utdelning till föreningar under hela december

Under hela december kommer Bokadero.se att presentera de 52 utvalda föreningarna som får dela på vår första utdelning av hela 243 575 kr. Det kommer vara allt från den stora elitklubben till den mindre lokala men ack så viktiga föreningen.


Växlar upp genom att köra en kampanj ända till årsskiftet som gynnar både kunder och föreningslivet.

I och med vårt lyckade år så väljer vi också att fortsätta vår väg med att ge tillbaka till samhället och föreningslivet, detta genom en kampanj som sträcker sig fram till 31 december 2020.


På alla årsabonnemang som köps under perioden så skänker vi på Bokadero.se 10 % av intäkten till den förening som kunden vill stötta. Dessutom ingår även december, januari och februari på köpet vilket gör att ni får 3 månader extra utan kostnad. Pengarna är även här märkta för att användas på Bokadero.se.
Följ vår utdelning och vilka föreningar som får dela på 243 575 kr:


Kontaktperson:

Jonas Lööw, VD, 070 237 35 84, jonas@bokadero.se

Comentarios


bottom of page