top of page

Bokadero Arena och Brynäs IF går samman för att tillsammans erbjuda Gävles bästa nätverk.


Jakob Westerlund (Brynäs IF), Richard Sandberg (Brynäs IF), Caroline Norgren (Bokadero), Jonas Lööw (Bokadero).

Bokadero Arena är idag en av regionens starkaste nätverksaktörer. Arenorna som Bokadero framgångsfullt byggt upp har successivt ökat på flera orter och med fler medverkande aktörer. Brynäs IF har redan ett etablerat partnernätverk, ofta i mer semiorganiserad form - nu går aktörerna hand i hand för att utveckla näringslivsklimatet och möjligheten till fler strukturerade affärer i regionen.


Bokadero och Brynäs IF är glada att meddela att de landat ett partnerskap som innebär att Brynäs IF blir arrangör och ägare av Bokadero Arena i Gävle. Detta banbrytande samarbete kommer att innebära en unik plattform för affärsmöten och föreläsningar för företag och dess medarbetare i staden. Bokadero Arena med sin redan erkänt starka bas blir en viktig plattform när partnerskapet nu ska växla upp nätverket.


Jakob Westerlund, kommersiell chef i Brynäs IF, kommenterar detta partnerskap och framhäver att Brynäs IF noggrant har undersökt marknaden för att skapa Gävles bästa nätverk för regionens aktörer och sina partners. Efter djupa analyser är slutsatsen att Bokadero Arena är det optimala valet. Westerlund betonar att detta samarbete kommer att ge företagen i Gävle en unik möjlighet att besöka fler arenor i andra städer, som Sandviken, Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Västerås, Örebro och fler städer där förhoppningsvis Bokadero Arena kommer att etablera sig.


- Först och främst är vi glada att ett samarbetsavtal efter lång tids diskussion är i mål. Vi är övertygade om att Bokadero Arena är den perfekta partnern för oss. Vi har genomfört flera olika satsningar i nätverksform tidigare och har noga övervägt hur vi ska kunna attrahera nya vägar för affärer men samtidigt stärka mervärdet för befintliga partners. Bokaderos innovativa koncept och moderna tänk kring nätverk ger oss möjlighet att erbjuda våra partners och företag i Gävle en unik flexibilitet i sitt engagemang. Genom att Bokadero Arena finns etablerade i flera andra städer kommer vi att kunna erbjuda ännu fler möjligheter till våra samarbetspartners, även utanför Gävles gränser, säger Jakob Westerlund.


Jonas Lööw, VD för Bokadero, uttrycker sin glädje över att äntligen hitta rätt partner för att driva, komplettera och vidareutveckla konceptet i Gävle och betonar den stolta känslan av att Brynäs IF nu är ägare av Bokadero Arena i Gävle.


- Vi har länge sökt efter den rätta partnern för att ta vårt koncept i Gävle till nya höjder, och vi är otroligt stolta och glada över att ha landat Gävles största varumärke som ägare av Bokadero Arena i Gävle. Vi hade inte kunnat drömma om en bättre partner och nu ser vi fram emot att vi tillsammans kommer att utveckla en enastående plattform för affärsmöten och föreläsningar, säger Jonas Lööw.


Partnerskapet innebär början av en spännande ny era för Bokadero Arena och Brynäs IF i Gävle. Tillsammans strävar de efter att skapa en dynamisk och framgångsrik plattform för affärsmöten och föreläsningar som kommer att gynna företag och medarbetare i staden.


Kommande event i Bokadero Arena Gävle:


Vill du veta mer och gå med i Bokadero Arena?

Är du och din organisation intresserad av att veta mer om Bokadero Arena, på den här länken kan du läsa mer, se priser och boka ett kort möte för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er på bästa möjliga sätt.


För mer information, vänligen kontakta:


Jakob Westerlund

Kommersiell chef, Brynäs IF

Telefon: 076 813 00 01

E-post: Jakob.Westerlund@brynas.se


Jonas Lööw

VD, Bokadero

Telefon: 070 237 35 84

Comments


bottom of page