top of page
Image by Pawel Janiak

Intressekollen - Ett enklare sätt att visa upp potentiella framtida tjänster.

Vi vet att många företag är intresserade av att anställa en viss kompetens om det dyker upp, men att företagen inte aktivt vill gå ut i en rekryteringsprocess.

Med Intressekollen vill vi tillgängliggöra kompetensbehovet som finns på företag men som inte utannonseras. Genom att lägga ut annonser på Intressekollen minskar kraven på dig som arbetsgivare i form av återkoppling och du ökar chansen att hitta möjliga guldkorn som är intresserad av att jobba hos er.

Visa upp ert framtida kompetensbehov på ett kravlöst sätt.

Vi hjälper er lägga upp en karriärsida för ert företag och skriva de aktuella jobbannonserna som ni alltid är intresserade av eller som ni kan se er vara intresserade av i framtiden om rätt person dyker upp. I nästa steg så annonserar vi era annonser på våra jobbportaler under Intressekollen, vi annonserar även annonserna via sociala medier för att nå potentiella kandidater som inte besöker Bokaderos jobbportaler.

Kandidaterna kan sedan enkelt skicka in en ansökan/intresseanmälan till ert företag och genom en automatisk bekräftelse via e-post till kandidaten kan vi förklara hur er eventuella återkoppling ser ut för annonser ni har utlagda på Intressekollen.

Dyker rätt kandidat upp och visar intresse för er annons kan ni enkelt ta kontakt med kandidaten och boka in en intervju.

Fördelar med Intressenkollen

  • Lyft upp ert framtida kompetensbehov i ett sammanhang.

  • Minska krav på din återkoppling till kandidater.

  • Spara tid för framtida rekryteringsprocesser.

  • Nå potentiella hemvändare.

  • Nå potentiella medflyttare.

  • Nå experterna som annars inte "går att få tag i"

ANNONSERA

Vill du annonsera ditt kompetensbehov och öka chansen att hitta guldkornen?

En av våra medarbetare hjälper dig gärna med ett kostnadsfritt möte för att se om Bokaderos Rekryteringsplattform kan vara något för dig.

bottom of page