Utdelning av Bokaderos föreningspeng.

Summan som föreningen får är inklusive 25 % moms och om inte föreningen kan fakturera med moms så dras momsen av från summan som faktureras.

Att registrera sin förening på Bokadero.se kräver inte Bokadero någon motprestation för att göra. Om föreningen får en utdelning så behöver de göra en motprestation som båda parter är överens om gynnar föreningens möjlighet att öka sin ersättning på Bokadero under nästa år.

3 exempel på vad en motprestation kan vara år 2020:

  1. Hylla en eldsjäl i er förening - Dela ut hälften av er peng till en eldsjäl som verkligen förtjänar en extra hyllning. utse några kandidater och skapa en omröstning bland era medlemmar vem som är årets eldsjäl på sociala medier. Bokadero vill synas i alla sammanhang som ni marknadsför detta och när vinnaren är utsedd så vill vi att ni trycker upp en skylt på er anläggning med bild på vinnaren och där det tydligt framgår att Bokadero stöttar er och eldsjälen.
     

  2. Marknadsför Bokaderos topplistor på Facebook genom att dela våra inlägg som vi skickar till er 4 gånger per år.
     

  3. Skapa ett evenemangen och boka en av Bokaderos föreläsare, använd pengen till att skapa ett evenemang för era sponsorer, ungdomar eller ledare. Marknadsför Bokadero som er partner till evenemanget samt be alla deltagare lämna en recension på föreläsarens Bokadero-profil.
     

  4. Kom med en egen intressant idé på hur vi kan samarbeta på bästa sätt. Vi är öppen för olika möjligheter.

 

Vid alla alternativ så ska också Bokadero också synas som partner på er hemsida med en länk och logga.