SYSTEMUTVECKLARE

Bokadero söker nu en .NET-utvecklare som vill ligga i framkant på teknik med placering på vårt kontor i Söderhamn. Som .NET-utvecklare kommer du att få vara med att skapa och utveckla vår digitala plattform och på så sätt vara med och bidra i vår fortsatta resa framåt med bolaget.

Dom tekniker vi främst jobbar med är:
.Net, C#, Sql-server, Javascript, CSS, Bootstrap och React.

 

Hos oss finns för dig stora möjligheter att ta ansvar, påverka och utvecklas då du har en viktig roll i gruppen. Vi är ca. 10 systemutvecklare på vårt kontor idag så möjligheten för dig att utvecklas tillsammans med andra är goda.


Det dagliga arbetet sköts på plats på vårt kontor i centrala Söderhamn alternativt några dagar per vecka på distans.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du i framtiden kan vara intresserad av ett övergripande ansvar för utvecklingen av vår plattform.

SE FLER LEDIGA TJÄNSTER

Vad säger medarbetarna:

Mikaela Olsson,
Försäljning

Jobbet har blivit min hobby och ibland får jag jobbförbud från Jonas. På Bokadero får jag stor frihet vilket gör att jag själv kan påverka hur jag arbetar och när jag arbetar.

Christian Olsson, Systemutveckling

Att få vara med och påverka och känna sig delaktig i ett så här spännande företags utveckling är otroligt kul. Det är hela tiden ny utveckling och företaget står aldrig stilla.

Anna Hansers Rutäng,
Försäljning

Att få betalt för att få jobba med det här är något jag bara kunnat drömma om. Stor delaktighet och högt till tak, jag har bara varit här en månad men det känns som jag varit här mycket längre.