Image by Teemu Paananen

Få ett guldmedlemskap till priset av ett silvermedlemskap

Kampanjen gäller fram till 8/1 - 2021 och kan inte kombineras med någon annan kampanj.

 

Vad ingår i ett guldmedlemskap?

 

Marknadsför dina tjänster för tusentals besökare varje vecka.

 

Bokaderos webbsida besöks dagligen av relevanta besökare som är intresserade av att boka tjänster.

 

Bokadero lägger stor vikt vid att synas i digitala medier och letar hela tiden nya sätt för att få in nya besökare som med stor sannolikhet är bokare av tjänster inom ditt område.

 

Alla proffs med guldmedlemskap kommer med i vår annonsering på sociala medier riktat mot besökare på Bokadero.se och besökare på proffsens egna profiler.

Skärmavbild 2020-05-17 kl. 18.23.33.png
Skärmavbild 2020-05-17 kl. 18.26.07.png

Samla recensioner på ett och samma ställe.


Visste du att 93 % av konsumenterna lägger mer än 1 minut att läsa kundrecensioner innan de gör ett köp?


Från din profil kan du enkelt dela en länk till tidigare bokare, åhörare och kollegor och be de lämna en recension. Nya recensioner uppdateras automatiskt på din profilsida.

 

Det har visat sig vara mycket effektivt för de proffs som delat sina recensioner i sin egen marknadsföring. Att använda en oberoende part för att samla recensioner stärker dina recensioners trovärdighet.

Paketerbjudanden

På Bokadero gillar vi transparens och uppmuntrar dig att paketera dina tjänster med pris och innehåll. Kan du inte sätta ett exakt pris sätter du ett referenspris.

 

Transparens skapar trygghet för uppdragsgivaren och innehållsbeskrivningen ger uppdragsgivaren en snabb inblick i hur du jobbar och vad du har att erbjuda.

 

Vi ser att paketerbjudanden uppmuntrar till en snabbare kontakt mellan uppdragsgivare och proffs. Som Guldmedlem kan du publicera upp till 10 paketerbjudanden på din profilsida.

Skärmavbild 2020-05-17 kl. 18.28.30.png
Skärmavbild 2020-05-17 kl. 18.29.25.png

Sök intressanta uppdrag

 

På uppdragsportalen publiceras uppdrag från uppdragsgivare som vill få in offertförslag för deras kommande event.

 

Som medlem på Bokadero får du notiser när vi publicerar uppdrag som matchar din profilbeskrivning. Du kan då enkelt gå till uppdraget och lämna ett personligt meddelande med ett offertförslag.

 

Uppdragsgivaren kan sedan i lugn och ro jämföra de proffs som lämnat offerter. Som Guldmedlem kan du söka upp till 20 uppdrag per månad

Ingen förmedlingsavgift och direktkontakt med kunden.

 

Som medlem på Bokadero har du direktkontakt med uppdragsgivaren och vi tar därför ingen förmedlingsavgift.
 

På Bokadero tror vi att de mest lyckade bokningarna bygger på nära dialog och hög transparens. Därför låter vi er sköta affären själva.

 

På så sätt kan du nå gemensamma mål och förväntningar på arbetets utförande tillsammans med uppdragsgivaren.

Image by Brooke Cagle
Image by Sam McGhee

Skapa din egna streamingkanal på BokaderoTV.

 

På BokaderoTV kan du skapa din egna streamingkanal där du kan ladda tidigare inspelat material eller skapa livesändningar. 

 

Skapa intäkter genom “Pay-per-views”, abonnemang eller annonsintäkter. BokaderoTV är idag enbart tillgängligt för Bokaderos Guldmedlemmar.

Annonsering på sociala medier.

 

Genom Bokaderos guldmedlemskap ingår annonsering i andra digitala medier via våra kanaler. Vi annonserar din profilsida mot besökare på Bokadero.se och besökare på din profilsida i en så kallad retargetingmarknadsföring. 

 

Det är också möjligt för dig att använda våra kanaler för att nå ut med extra marknadsföring, exempelvis krönikor eller olika erbjudanden om du vill nå ut lite extra.

Image by William Iven