Bokadero Rekrytering

Marknadsplats och rekryteringsverktyg i ett.

 

Med Bokadero Rekrytering kan du bygga upp din egna kandidatbank, nå ut i våra kanaler med din annons och gå med i andra nätverk och synka dina jobbannonser in i deras nätverk.

Du kan också hantera ansökningar till dina jobb i en otroligt användarvänlig design med vår listfunktion där du kan dra kandidater till olika steg baserat på var de är i din rekryteringsprocess.

Hantera dina inkommande ansökningar med Bokadero drag-and-drop-funktion.

Med Bokadero Rekryterings drag-and-drop-funktion kan du skapa flera olika staplar, där kan du lägga in olika steg i din rekryteringsprocess och flytta kandidaterna baserat på vart de är i processen.

Markera flera kandidater och skapa gemensamma mail och tacka nej till flera kandidater samtidigt så att de får tidiga besked och du får mindre ansökningar i din vy att hantera.

Tjuvkika på ytterligare bilder från verktyget som vi hoppas kunna lansera i höst/vinter.

Har ni tips på funktioner i rekryteringsverktyget som ni gärna vill att vi bygger in? Kontakta gärna oss innan vi byggt klart det så kollar vi om vi kan få med i det i utvecklingen, all er feedback är guld värt.

Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av proffs, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan köpare och säljare.

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram