top of page

Utveckla näringslivet i din kommun

Starta upp Bokadero i din kommun som ditt egna företag. Erbjud föreläsningar, nätverksträffar och en digital rekryteringstjänst i högsta klass.

Bild Patric

Bild Patric

20220817_095822

20220817_095822

9

9

patrik

patrik

jonas

jonas

Vad är Bokadero?

Bokadero är en lokal och digital kompetensarena som består av våra nätverk med föreläsningar på Bokadero Arena och vår rekryteringstjänst.

 

Bokaderos organisation består av en central grundorganisation samt flera egna företagare som driver Bokaderos olika koncept lokalt i sin kommun.

Bokadero Arena

Vi startade Bokadero Arena då vi inte hittade en arena som passade oss där vi kunde möta andra likasinnade, utbyta erfarenheter samt utvecklas med kompetenshöjande föreläsningar. Eftersom vi också driver en marknadsplats med många av Sveriges bästa föreläsare och utbildare startade vi upp detta, först i Söderhamn.

 

Det blev succé med 90 medlemmar (varav 88 förlängde år 2) från olika branscher och olika storlekar på organisationer. Vi har sedan dess expanderat till flera nya städer och under pandemin startade vi även upp flera digitala temanätverk.

 

På träffarna står vi för riktigt bra föreläsningar inom relevanta ämnen och uppstyrt mingel med erfarenhetsutbyten. Vem som helst ska kunna delta och känna sig välkommen.Under hösten 2021 öppnade vi upp för att fler skulle ha möjligheten att skapa innehåll på samma Arena. Det innebär att du som vill skapa ett nätverk med fokus på att hitta och utveckla kompetens har möjligheten att driva det tillsammans med oss.

Bokadero Rekrytering

Vår rekryteringstjänst utgår från vår digitala plattform där företag med hjälp av verktyget enklare kan rekrytera rätt personer till sitt företag, allt från konsulter till anställda.

 

Verktyget är en abonnemangstjänst som företag kan prenumerera på löpande årsvis. Företagen väljer själv om de vill sköta allt själv eller ta hjälp från oss i vissa delar av sin rekrytering.

 

På vår plattform kan också konsulter (bl.a. föreläsare och coacher) marknadsföra sig själva och sina tjänster med en profil. Att driva Bokadero i din kommun är att göra skillnad där du lever och verkar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett återkommande intäktsflöde.

Vi erbjuder våra kunder abonnemangstjänster på våra produkter, det skapar ett tryggare intäktsflöde för dig som ansluter dig till vårt koncept och en möjlighet att fokusera på att leverera värde till kunderna under tiden. Som partners till oss har du rätt till 50 % av nettoförsäljningsvärdet på dina kunder årligen.

Optimala förutsättningar att driva ett lönsamt nätverk

Många nätverk körs igång och sedan läggs de ofta ned på grund av brist på tid när det inte blir lönsamt för nätverksägaren. Med Bokadero får du ett helhetskoncept med fler produkter för dina kunder som säkerställer att du kan bli lönsam med oss.

Ett starkt och innovativt varumärke.

Bokadero har snabbt lyckats bygga ett starkt och innovativt varumärke. Genom vår innovationskraft har vi vunnit årets unga innovatör i Gävleborg, gått igenom Movexums inkubator och överlevt pandemin. 

Riktigt fördelaktiga priser

Eftersom vi upphandlar allt från system till föreläsare till dina evenemang så kan vi erbjuda dig ett helhetspaket med det bästa i ditt partnerskap med oss.

Marknadsföringsteam

Med Bokaderos marknadsföringsteam jobbar vi med allt från e-postmarknadsföring för att påminna om dina evenemang till annonsering i sociala medier.

Ekonomiservice

Vi sköter all fakturering till kunder, även påminnelsehantering och diverse supportfrågor. Det gör att du kan fokusera din tid på att skapa bra event och träffa kunder.

Att vara din egen men samtidigt dra nyttan av att tillhöra något större.

Ta vara på möjligheten att själv bestämma när och hur du arbetar med detta, 

Ett gemensamt abonnemang för dina kunder

Med ett gemensamt abonnemang kan dina kunder delta i andras nätverk på samma villkor som alla andra. Tillsammans med oss och andra nätverksledare skapar vi ännu mer värden för dina kunder.

Läs om andra som startat Bokadero i sin kommun

Fästpunkt 1

Är du intresserad av att veta mer?

Skicka in en ansökan om varför du skulle vilja etablera Bokadero i din kommun.

bottom of page