BLI VÅR NÄSTA PRAKTIKANT

Vi har tidigare väldigt bra erfarenhet av att ta in praktikanter och utveckla till anställda medarbetare på Bokadero eller på andra företag. Därför söker vi nu nästa person som vill göra sin egna resa med oss på Bokadero.

Vi tänker oss att du har en tanke om vad du vill arbeta med och att vi sedan utformar arbetsuppgifterna efter vad du brinner för att göra. Några områden som vi tror att du kan vara intresserad av är:

- Support och kundservice

- Försäljning

- Marknadsföring

- Evenemang och nätverkande

- Föreningsliv och att skapa samarbeten med föreningar

- IT och systemutveckling

Det viktigaste för oss när vi tittar på att ta in en praktikant är att den är villig att ge allt för att verkligen göra jobbet till något mer än bara ett jobb. Vi ser gärna att du som söker tror att om du får jobba med detta så kan jobbet bli en av dina hobbys. 

Vi har några tidigare praktikanter som lyckats väldigt bra, några av dem är Mikaela, Jean och Emil.

Mikaela började praktisera som säljare hos oss i november 2018 efter 7 års sjukskrivning och blev sedan anställd på Bokadero 6 månader senare och har växt till en viktig kugge i företaget och arbetar idag fortfarande med försäljningen.

Jean praktiserade hos oss som systemutvecklare sommaren 2018 och efter praktiken så fick han en anställning på 6 månader hos vår delägare Your Voice, efter 6 månaders lyckat samarbete med Apptech så fortsätter Jeans systemutvecklingskarriär där.

Emil började sin praktik som säljare på Bokadero i slutet av sommaren 2019 men efter att vi kommit fram till att Emil inte gillade försäljning så mycket som vi tänkt, så testade han på att rita upp webbdesignen då det var något han brann för. Nu är Emil anställd som webbdesigner på Bokadero och utvecklas varje dag som går.

Alla som praktiserar på Bokadero får stöd av erfarna personer inom sina områden, men samtidigt så lämnar vi stor frihet och eget ansvar till praktikanten för att hitta sin roll på företaget.

Vill du göra samma resa som våra tidigare praktikanter, skicka gärna in ditt CV så finns du med i våra tankar i framtida rekryteringar.

Denna praktikplats kommer vara i Söderhamn.

Vad säger medarbetarna:

Mikaela Olsson,
Försäljning

Jobbet har blivit min hobby och ibland får jag jobbförbud från Jonas. På Bokadero får jag stor frihet vilket gör att jag själv kan påverka hur jag arbetar och när jag arbetar.

Christian Olsson, Systemutveckling

Att få vara med och påverka och känna sig delaktig i ett så här spännande företags utveckling är otroligt kul. Det är hela tiden ny utveckling och företaget står aldrig stilla.

Anna Hansers Rutäng,
Försäljning

Att få betalt för att få jobba med det här är något jag bara kunnat drömma om. Stor delaktighet och högt till tak, jag har bara varit här en månad men det känns som jag varit här mycket längre.

 

Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av proffs, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan köpare och säljare.

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram