top of page

"När man har ont om tid underlättar verkligen ett enkelt verktyg"

Uppdaterat: 10 mars 2021

Educateit väljer Bokaderos rekryteringsplattform

Daniel Karlsson är född och uppvuxen i Söderhamn. Han har drivit företag i 25 år och är tillsammans med sin fru Helena grundare och delägare av Educateit. De har 15 medarbetare fördelade på de två kontoren i Söderhamn och Uppsala.


Educateit Nordic AB arbetar med digitala kunskapstest inom språk, matematik och naturkunskap, mm. Deras testsystem används idag av mer än 200 kommuner och företag över hela Sverige och även på Åland. De genomför över 40.000 test per år.-Just nu söker vi supporttekniker som ska jobba helt online med att ta emot och hjälpa personer som genomför våra digitala kunskapstest. Med den smidiga hanteringen av inkomna ansökningar underlättar verktyget verkligen jobbet. Allt samlas på samma ställe och man tappar inte bort någon, säger Daniel.

Det kan vara svårt att hitta tiden för att rekrytera

Att vara i en rekryteringsprocess är både tids- och energikrävande. Educateit har tidigare rekryterat via kontakter och egna nätverk men de har saknat ett bra sätt att hantera deras kandidater på.


-Vi växer snabbt och är i behov av personal, samtidigt är det svårt att hitta tiden för att rekrytera. Med Bokaderos verktyg kan vi ha en stående annons och rekrytera så fort rätt person kommer in. Vi är alltid till exempel alltid intresserade av duktiga webbutvecklare som kan vara med och vidareutveckla våra produkter, fortsätter Daniel.


Educateit skickar startavgiften på 5 000 kr till Hudik Hockey

Daniel berättar att han valt att skicka startavgiften till Hudik Hockey. Han tror att föreningen kan hjälpa till att skapa ett mervärde för företaget genom att nå ut till fler i Hälsingland.


-Vi vill att vårt budskap ska nå ut så mycket som möjligt. Hudik Hockey är en stark förening i Hälsingland. Vi ser en möjlighet att nå ut genom att synas bland deras partners och fans, avslutar Daniel.Vill du veta mer om vad Educateit är intresserade av för typ av personer att anställa? Kolla på deras karriärsida här.

Vill du veta mer om Educateit som företag? Besök deras hemsida här.

Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här

Comments


bottom of page