top of page

”Med Bokadero kan vi ge våra sökande en bättre och säkrare upplevelse”

Uppdaterat: 10 mars 2021Björn Lundén väljer Bokaderos rekryteringsverktyg

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som funnits mer än 30 år. De erbjuder moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.


Att hitta seniora utvecklare och rätt kompetens till olika supportroller är en utmaning för företaget.


Vi söker alltid efter kompetenta människor oavsett om det är i en supportroll eller som senior utvecklare, berättar Zara.

Zara Fröroth har jobbat 10 år inom företaget men är sedan 1,5 år tillbaka HR ansvarig. Hon menar att de tidigare haft en ganska spretig rekryteringsprocess med krångliga interna rutiner – inte minst sedan GDPR kom och ställdekrav..


- Med Bokaderos rekryteringsverktyg kan vi nu samla allt på ett ställe och samtidigt ha en enklare administration och det viktigaste av allt, en bättre och säkrare kandidatupplevelse, fortsätter Zara.


Björn Lundén är ett företag som gillar att stötta lokalt, både företagande och föreningsliv.

- Med tanke på Bokaderos upplägg så kände vi snabbt att vi ville vara med på detta. Dels ger det oss ett värde i vår rekryteringsprocess och sen att Bokadero är ett lokalt hälsingeföretag som vill skapa synergieffekter av företagens engagemang i föreningslivet, genom en gemensam rekryteringsplattform, var något som vi direkt kände kunde bli intressant då vi stöttar många föreningar redan idag.


Stöttar Strands IF Fotboll med startavgiften på 5 000 kr.

- När Bokadero senare kom och föreslog att vi skulle få stötta en av deras samarbetsföreningar med vår startavgift på 5 000 kr så blev vi förvånade då det inte alls var något vi räknat med. Vi stöttar Strands IF:s projekt "Hej Aktivitet" redan idag så vi kände att det här projektet passade dem. Då de redan hade ett samarbete med Bokadero sen tidigare blev det enkelt. Vi hoppas på att Strands IF kan hjälpa oss och övriga företag att få ut detta koncept i Hudiksvall och i slutändan hjälpa oss att hitta nya spännande människor att rekrytera.
Är du intresserad av att se vilka tjänster Björn Lundén söker nya medarbetare till? Kolla deras karriärsida här.

Vill du veta mer om Björn Lundén? Kolla deras hemsida här

Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här


Comments


bottom of page