top of page

Möt Anna - ägare till Bokadero Ljusdal

Uppdaterat: 17 aug. 2022

I december 2021 slog Bokadero Arena upp portarna i Ljusdal och hade sina första träffar lokalt. Bokadero hade dock redan kunder i området som åkt till event runtom i Hälsingland och hade rekryteringsverktyget sedan tidigare. Anna Hansers Rutäng är ett välkänt ansikte för medlemmar i Bokadero, nu lämnar Anna Bokaderos huvudkontor för att ta över som ägare till Bokadero Ljusdal.

Anna har jobbat på Bokadero i snart tre år och innan dess var hon bl.a. säljare på Colorama Ljusdal. På så vis har hon ett väl upparbetat kontaktnät och vet vilka som har stor nytta av Bokaderos rekryteringstjänst och nätverksträffar. "Det händer bra grejer när bra människor möts och det ger ringar på vattnet som sätter i slutänden en prägel på företagsklimatet och hela samhället. Att få vara en del av positiv utveckling av Ljusdal känns riktigt bra.” säger hon.


Varför valde Anna att börja driva Bokadero Ljusdal? ”På mindre orter som Ljusdal är man inte bortskämd med kvalitativa föreläsningar eller kompetenshöjande event. På Bokadero Arena finns möjligheten att gå en eller flera från företaget, du kan välja om du vill delta på event lokalt, regionalt eller digitalt utifrån företagets behov vilket är ett starkt erbjudande tycker jag. Att kunna erbjuda allt från frukostträffar, utbildningar och temadagar till en lättsam AW med standup för företagare i Ljusdal känns jätteroligt!"


Hur är det att driva Bokadero Ljusdal? ”För mig är det jätteviktigt att känna att jag är med och bidrar till något värdefullt. När jag ser att en deltagare fått en wow-upplevelse under en föreläsning eller när det inleds samarbeten mellan deltagare tack vare vårt nätverk då får jag en kick.”


Tre ord som beskriver Anna: Petnoga, yrväder och omhändertagande


Vill du veta mer kan du kontakta Anna på anna@bokadero.se, 070 585 61 58 eller gå in på https://www.arena.bokadero.se/ljusdal.

bottom of page