Lär känna Ulrika i Östersund

Uppdaterat: 22 mars

Ulrika Celsing är den nyfikna ledaren som hamnade i Östersund av en slump efter att ha bott många år utomlands, i sex länder. Hon har en bred bakgrund inom operativt ledarskap från flera olika branscher – restaurang, friskvård, bygg, mode, tv och inköp, för att nämna några. Den gemensamma nämnaren är att hon älskar att arbeta med människor och lösa problem. Hon trivs bäst när hon får se människor utvecklas och räds inte utmaningar. Idag har Ulrika ett eget bolag där hon coachar både chefer och team, utbildar nya coacher och anpassar företag för framtidens utmaningar. Dessa erfarenheter har hon med sig när hon nu driver Bokaderos koncept i Östersund. Vi har ställt några frågor till henne:


Hur kom det sig att ni flyttade till Östersund?

- Jag hade precis flyttat tillbaka till Stockholm efter flera år utomlands. Jag älskar äventyr och att bo naturnära och kände inte alls att Stockholm blev rätt plats för mig. Vi dök då på Projekt Kaxås av en slump och blev kära. Det är en dröm som besannas för mig att få bo nära fjäll. Vi är en aktiv familj med två jaktlabradorer och är gärna ute och vandrar, åker skidor och cyklar.


Varför valde du att börja driva Bokaderos koncept?

- Jag fick en bra känsla av vad Bokadero vill åstadkomma. När jag gör något måste det gå i linje med mina värderingar och vad jag tror på. Bokadero Arenas nätverksträffar har ett syfte och ett socialt engagemang som jag gillar. Där får man chansen att mötas på ett avslappnat sätt och bygga relationer. Nätverket skapar möjligheter för ett erfarenhetsutbyte som är svårt att få någon annanstans. Alla ska känna sig välkomna, oavsett vilken bransch du kommer från eller hur mycket nätverkande du har i bagaget. Det är också ett bra tillfälle för mig att skapa ett kontaktnät, eftersom jag är nyinflyttad till Östersund.


Hur ser en vanlig dag ut för dig?

- Alla mina dagar ser olika ut. Jag har fullt fokus på att etablera Bokadero i Östersund och jag har mitt egna bolag. Det är viktigt för mig att skapa nya kontakter som vill testa på träffarna, men självklart även se till att befintliga medlemmar är nöjda. Det ska finnas något för alla och därför har vi just nu inplanerade frukostträffar, temadagar och kvällsträffar.


Vad vill du åstadkomma med Bokadero Arena i Östersund?

- Jag vill att nätverket skapar engagerade medlemmar och att vi ser till deras behov. Jag finns här för att föra en dialog och se vad vi tillsammans kan göra för näringslivet i Östersund. Nätverket främjar företag och hjälper dem att blomstra. Jag skulle vilja säga att det är nätverkande när det är som bäst. Du kommer alltid från träffen med någonting: det kan vara en insikt från föreläsningen, ett givande samtal eller en ny kontakt. Köper man ett personligt abonnemang på Bokadero Arena är det också ett personligt engagemang för orten.


Vill du veta med om Bokadero Arena och se kommande event? Läs mer här https://www.arena.bokadero.se/ostersund eller kontakta Ulrika på ulrika@bokadero.se.