• Bokadero

Karriär - Bokadero rekryterar

Bokadero är en startup som har huvudkontor i Söderhamn men finns också representerade i Gävle och Bollnäs, vi har under 2019 gått från 2 till 6 anställda och vill under 2020 att växa till 15 - 20 anställda.


Vi lever efter vår vision om att göra ditt jobb till din hobby, vi tror på att om vi kan forma dina arbetsuppgifter så att du känner att det jobbet blir en av dina hobbys så kommer du att bry dig mer om företagets utveckling och kämpa ännu hårdare.


Är du eller någon du känner intresserad att vara med på en häftig resa tillsammans med oss? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Utannonserade tjänster: - Affärsutvecklare & Säljare - Evenemangsansvarig - Digital marknadsförare - Ekonom & Eventarrangör - Kommunikatör & Eventarrangör - Systemutvecklare - Praktikant


Läs mer om våra tjänster och skicka in din ansökan här.


♡ För oss är det alltid extra meriterande om du brinner för föreningslivet och varit ideellt engagerad där.


Alla tjänster kommer säkerligen inte tillsättas direkt under våren men förhoppningsvis löpande under år 2020.


Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av talare, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan bl.a. talare och beställare av talare.

Vi har tagit bort förmedlingsavgifterna på de idag normala 25 - 50 % av talarnas arvoden, det har vi gjort för att beställare ska kunna boka talare till bättre priser, talarna ska få fler uppdrag och en högre ersättning vid varje bokning än om bokning sker på ett traditionellt sätt.

Läs mer om Bokadero här.

Kontakta oss: info@bokadero.se

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram