top of page

Emma tar Bokadero till Lidköping!

Den 21 oktober är det premiär för Bokaderos nätverksträffar i Lidköping. Då får du chansen att lyssna på en av Sveriges bästa föreläsare inom ledarskap och medarbetarengagemang, Jesper Ek. Ansvarig för att ta Bokaderos koncept till Lidköping är Emma Öberg. Lär känna henne mer med oss!

”Det är häftigt att bo i Lidköping och se hur många det är som värnar om kommunen och inte minst se alla som vågar starta upp företag. Jag vill ge fler möjligheten att nätverka med varandra och träffa andra organisationer. Det är riktigt utvecklande att dela erfarenheter och se inspirerande föreläsningar.” säger Emma själv.


Hon bor i Lidköping tillsammans med sambo, 1-åring och en hel del djur. Både hundar, katt, ankor, fiskar och häst hittar vi där hemma. Trots valet att flytta till landet utanför staden är Emma väldigt social och älskar att träffa och prata med människor. Det var en av anledningarna till att hon pluggade till Event Manager efter att hon arbetat med personalfrågor och HR i många år. Nu ska hon starta upp Bokadero Lidköping och skapa minst lika bra nätverksevent som de musikevent hon varit med och arrangerat tidigare.


Det var inte bara nätverket som gjorde att Emma ville ta Bokadero till Lidköping, utan även rekryteringsverktyget var något hon fastnade för: ”Eftersom jag själv har jobbat mycket med rekrytering vet jag att det kan vara tidskrävande. För oss fanns inte alltid möjligheten att leja bort rekryteringen externt och då blir det en del jobb med att hålla koll, återkoppla och göra allt själv. Så med verktyget kan man filtrera fram optimala kandidater, enkelt återkoppla och hantera allt. Ibland vill man ha full insyn själv utan att ta in hjälp utifrån i rekryteringsprocessen och här har man möjligheten att se alla ansökningar, men man kan ändå ta hjälp av Bokadero när man behöver.”


Vill du veta mer om Bokadero Arena i Lidköping och Bokadero Rekrytering? Kika då vidare nedan eller kontakta Emma Öberg på 073 513 77 37 och emma@bokadero.se. "People First" - Med Jesper Ek i Lidköping (bokadero.se) Bokadero Rekryteringstjänst

bottom of page