• Bokadero

Bokadero vinner upphandling med Almi GävleDala.

Uppdaterad: mar 4

Ny upphandling

Vi på Bokadero är mycket glada över att vi vunnit en upphandling med Almi GävleDala.

Denna upphandling innebär att Almi får tillgång till vår digitala plattform Bokadero.se med särskilda premiumfunktioner, för att enkelt kunna ropa av föreläsare direkt och även kunna använda Bokaderos uppdragsportal för att göra en enkel konkurrensutsättning bland föreläsare.


Jonas Lööw, VD på Bokadero, kommenterar upphandlingen:

"Det är såklart otroligt kul att vi har lyckas blivit tilldelad ytterligare en upphandling och extra kul med Almi som verkligen är en organisation som har ett starkt och respekterat varumärke. Det här visar att våra senaste framsteg i att ta fram fler premiumfunktioner för beställare redan ger resultat och att vår transparenta lösning ligger helt rätt i tiden."


Vill du också veta hur ni gör en upphandling av Bokaderos digitala tjänst? Kontakta oss så berättar vi mer!


Kontaktperson: Jonas Lööw, VD, 0702373584, jonas@bokadero.se
Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av talare, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan bl.a. talare och beställare av talare.

Vi har tagit bort förmedlingsavgifterna på de idag normala 25 - 50 % av talarnas arvoden, det har vi gjort för att beställare ska kunna boka talare till bättre priser, talarna ska få fler uppdrag och en högre ersättning vid varje bokning än om bokning sker på ett traditionellt sätt.

Läs mer om Bokadero här.

Kontakta oss: info@bokadero.se

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram