• Bokadero

Bokadero lanserar matchningsportal för branschorganisationen Småföretagarnas Riksförbund

Uppdaterad: maj 25

Vi erbjuder branschorganisationer, företag och föreningar möjligheten att med Bokadero skapa portaler med sina samarbetspartners. Den digitala matchningsportalen samlar samarbetspartners och avtalspartners på ett och samma ställe, vilket underlättar för medlemmar att hitta tjänster med bra avtal. Vårt första samarbete är med Småföretagarnas Riksförbund, som tillsammans med Bokadero lanserat portalen HittaSmaforetag.se.


För att stödja landets småföretagare i den pågående krisen lanserar Småföretagarnas Riksförbund nu den digitala marknadsportalen HittaSmaforetag.se. Genom ett nyetablerat samarbete med Bokadero.se erbjuds nu Småföretagarnas medlemmar möjlighet att etablera sig online och få konkret stöd att nå ut till nya kunder.

Med över 30 000 medlemmar är detta en stor satsning för att lyfta fram småföretag för att nå fler kunder digitalt. Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar marknadsför sig digitalt tillsammans, vilket stärker både den enskilda medlemmens affärer, och även branschorganisationens sammanhållning.


Är din organisation intresserade av att höra mer om hur vi skapar matchningsportaler tillsammans? För mer information maila Jonas Lööw, VD Bokadero på jonas@bokadero.se.Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av talare, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan bl.a. talare och beställare av talare.

Vi har tagit bort förmedlingsavgifterna på de idag normala 25 - 50 % av talarnas arvoden, det har vi gjort för att beställare ska kunna boka talare till bättre priser, talarna ska få fler uppdrag och en högre ersättning vid varje bokning än om bokning sker på ett traditionellt sätt.

Läs mer om Bokadero här.

Kontakta oss: info@bokadero.se

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram