• Bokadero

Bokadero justerar föreningspengen 1 maj 2020

Uppdaterad: maj 25

På grund av förlorade intäkter för proffs under följderna av Covid 19 justerar Bokadero sin affärsmodell. Varje intäkt är nu viktig för varje proffs och därför pausar Bokadero sin utdelning till föreningslivet, som tidigare låg på 6% per bokning, för att inte påverka proffsens intäkter.

Tidigare räknades 6% per bokad föreläsning till föreningslivets utdelning. Efter kommande justering, som börjar gälla från och med 1 maj, räknas enbart 6% per betalande medlemskap till föreningspengen.

“Det är tuffa tider för våra proffs och vi vill såklart göra allt i vår makt för att de ska klara den här krisen, en justering i vår affärsmodell är därför att ta bort 6 % i förmedlingsavgift som går till föreningslivet. Vi hoppas såklart att detta ska göra skillnad för våra medlemmar”

Jonas Lööw, VD Bokadero


Den här justeringen innebär att det inte är någon förmedlingsavgift överhuvudtaget på Bokadero längre och att alla proffs som tar sina bokningar på Bokadero har rätt till hela ersättningen.Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av talare, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan bl.a. talare och beställare av talare.

Vi har tagit bort förmedlingsavgifterna på de idag normala 25 - 50 % av talarnas arvoden, det har vi gjort för att beställare ska kunna boka talare till bättre priser, talarna ska få fler uppdrag och en högre ersättning vid varje bokning än om bokning sker på ett traditionellt sätt.

Läs mer om Bokadero här.

Kontakta oss: info@bokadero.se

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram