• Bokadero

Bokadero justerar föreningspengen 1 maj 2020

Uppdaterad: maj 25

På grund av förlorade intäkter för proffs under följderna av Covid 19 justerar Bokadero sin affärsmodell. Varje intäkt är nu viktig för varje proffs och därför pausar Bokadero sin utdelning till föreningslivet, som tidigare låg på 6% per bokning, för att inte påverka proffsens intäkter.

Tidigare räknades 6% per bokad föreläsning till föreningslivets utdelning. Efter kommande justering, som börjar gälla från och med 1 maj, räknas enbart 6% per betalande medlemskap till föreningspengen.

“Det är tuffa tider för våra proffs och vi vill såklart göra allt i vår makt för att de ska klara den här krisen, en justering i vår affärsmodell är därför att ta bort 6 % i förmedlingsavgift som går till föreningslivet. Vi hoppas såklart att detta ska göra skillnad för våra medlemmar”

Jonas Lööw, VD Bokadero


Den här justeringen innebär att det inte är någon förmedlingsavgift överhuvudtaget på Bokadero längre och att alla proffs som tar sina bokningar på Bokadero har rätt till hela ersättningen.Senaste inlägg

Visa alla

Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av proffs, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan köpare och säljare.

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram