top of page

Bokadero i samarbete med Coor Konferens 13 anläggningar

Uppdaterat: 10 mars 2020

För några veckor sedan så startade Bokadero upp ett samarbete med Coor Konferens. Samarbetet innebär att Coor Konferens samtliga 13 anläggningar får tillgång till Bokaderos digitala premiumtjänster, för att kunna erbjuda sina konferensgäster en möjlighet att snabbt få in förslag på bra föreläsare, komiker utbildare m.m.


Jonas Lööw, VD på Bokadero kommenterar samarbetet:

"För oss är det såklart en riktig fjäder i hatten att en sån fin aktör som Coor väljer att ansluta sig till Bokaderos koncept, det känns otroligt kul att vi nu kan addera ett extra värde för Coors kunder genom detta samarbetsavtal. Vi ser detta som ett stort tecken på att vi är något riktigt bra på spåret med vårt nya erbjudande till konferensanläggningar.


Efter vårt besök på Coors kick-off så är jag än idag överväldigad av vilket härligt gäng de är på Coor, jag tror jag aldrig känt mig så väl bemött av för mig helt okända människor. Det gör mig extra stolt att just dessa människor nu är ambassadörer för Bokadero.se."


Om Coor Konferens: Coor är en av de största renodlade dagkonferensarrangörerna i Sverige med inte mindre än 13 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Uppsala.


Coors fokus är att våra konferensgäster ska kunna ha ett så effektivt möte som möjligt. De är anläggningen för alla möten mellan kickofferna – intern konferens, seminarium, presskonferens, bolagsstämma, kundevent, utbildning, ledningsgruppsmöten, leverantörsträffar och mycket mer. Önskar ni mer information om Coor Konferens så läs mer på https://www.coorkonferens.se/.


Vill du också ansluta din konferensanläggning som återförsäljare till Bokadero och få tillgång till våra premiumtjänster för konferensanläggningar? Kontakta oss på Bokadero så hjälper vi dig.


Kontaktperson:

Jonas Lööw, VD på Bokadero, 070 237 35 84, jonas@bokadero.se

Comments


bottom of page