nif ungdom.jpg

ANSLUT ER IDROTTSFÖRENING TILL BOKADERO

Vill er förening öka värdet för partners/sponsorer, bidra till nya arbetstillfällen och inflytt i er kommun samt öka era intäkter?

Bokadero vill tillgängliggöra näringsliv och arbetsmarknaden tillsammans med föreningslivet. Vi samarbetar med föreningar som vill göra skillnad för näringsliv och arbetsmarknaden lokalt.

FÖRENINGAR SOM BRINNER FÖR DET LOKALA

VAD FÅR VI SOM FÖRENINGSPARTNER TILL BOKADERO?

EGEN JOBBPORTAL

Grunden i samarbetet är att ni som förening får en helt egen jobbportal med er egen branding. Genom jobbportalen kan era företagspartners marknadsföra jobbannonser.

Automatisk koppling - Ingen handpåläggning

Flödet när en partner skapar en jobbannons är helt automatiserat så att det går direkt ut på er jobbportal utan att ni behöver göra något.

Automatisk koppling till sociala medier

Vill ni att automatisera flödet ytterligare kan ni skapa en automatiskt flöde så att jobbannonserna går direkt till era sociala medier och marknadsförs utan handpåläggning.

VAD FÅR VÅRA FÖRETAGSPARTNERS TILLGÅNG TILL?

EGEN KARRIÄRSIDA

Företagen får en helt egen karriärsida som ger en professionell första anblick från kandidater och där deras annonser automatiskt samlas.

ENKELT ANNONSVERKTYG

 

Genom vårt enkla annonsverktyg kan företagen med några klick skapa en snygg och tilltalande annons som lockar deras kandidater att söka jobbet.

ENKEL KANDIDATHANTERING

 

Genom vår enkla kandidathantering så förenklar ni era partners rekryteringsprocesser. Vi hjälper företagen bygga upp dashboards, gemensamma mailutskick och automatiserade processer.

Vi vill att era partners ska fokusera på att hitta rätt person och inte onödig administration.

VAD HÄNDER OM VI LYCKAS MED ATT SKAPA DETTA FÖR VÅRA PARTNERS?

ÖKAT VÄRDE FÖR PARTNERS

Genom att erbjuda era partners att nå ut med jobbannonser via er jobbportal skapar ni nya värden för nya och gamla partners att stötta er. Ofta är företags budget för att rekrytera och hitta rätt kandidater större än sponsringsbudgeten. Om ni kan komma in och ta del av företagens rekryteringsbudget så har ni stora möjligheter att öka nykundsförsäljningen och merförsäljningen på befintliga partners.

ÖKAD INFLYTT OCH NYA ARBETSTILLFÄLLEN LOKALT

Vi vet att många företag kan anställa en ny medarbetare om rätt person dyker upp, men ofta finns inte de här tjänsterna utannonserade någonstans, utan sprids från mun till mun. Bokadero vill genom samarbetet med föreningar lyfta upp spontanannonserna i ett sammanhang och här har er förening en viktig betydelse för er kommun och era partners tillväxt.

Vi vill att föreningslivet blir aktören som lokalt visar upp vilka tjänster som finns för potentiella återvändare? Både specifika tjänster som annonseras ut men också annonserna som normalt annonseras ut.

ÖKADE INTÄKTER FÖR FÖRENINGEN

När vi tillsammans lyckas med projektet i er förening så kommer er förening dels få dela på 6 % av Bokaderos intäkter tillsammans med våra övriga föreningar. Men den stora intäktsökningen sker på nya partners och befintliga partners som ser ett tydligt värde att annonsera sina jobbannonser med er.

Låt oss prata mer via ett kort videomöte.

 

1. Boka en demo genom att välja en tid som passar dig.

 

2. Få en kort och enkel presentation hur Bokadero fungerar för att se om det kan hjälpa er förening.

 

3. Ta ett beslut om vi ska testa på ett samarbete eller inte.

 

4. Boka ett datum för onboarding så hjälper vi er igång.

 

5. Kickstarta samarbetet med en digital nätverksträff med era partners som vi hjälper er att arrangera.