Bokadero-omdomen-star.gif

Skapa fler affärer med Omdömen

Med omdömen blir din Profilsida komplett. Förutom att du själv kan förmedla hur dina tjänster ser ut på din Bokadero-profil, med text, bilder och video, så är dina kunders omdömen om din verksamhet guld värda. Bokadero är en oberoende marknadsplats som möjliggör transparent förmedling av tjänster. Därför satsar vi också på att ha synliga omdömen, som hjälper dig skapa fler affärer. 

 

Ett gott omdöme betyder en god upplevelse för din kund. Detta kan du ta med dig i framtida arbete genom att lyfta fram hur upplevelsen av att samarbeta med dig ser ut. Underlätta för dina framtida kunder som är nyfikna på dina tjänster, genom att låta dina befintliga kunder dela med sig av deras upplevelser.  Använd sedan dessa omdömen i din marknadsföring, så är cirkeln av goda samarbeten sluten. 

Hur fungerar Bokaderos Omdömen?

Dina omdömen tas in enkelt via en formulärlänk från din profil. Denna länk genereras automatiskt. Allt du behöver göra är att förbereda din publik och dina kunder på att du kommer skicka ut en omdömeslänk. Skicka sedan ut den till dina kontakter. Det sista steget är att Bokadero sedan sköter verifieringen och publiceringen åt dig. 

Hur fungerar betygsättningen?

De kunder som lämnar en recension om dig får även betygsätta ditt genomförande med 1-5 stjärnor. Snittet på dina betyg styr antalet stjärnor som visas på din profil & under ditt profilkort.

 

Hur får jag in fler recensioner?

Du behöver inte fått bokningarna endast genom Bokadero för att få recensioner. Du kan enkelt be dina tidigare kunder gå in på din profil & lämna en recension.

 

Hur kan jag samla in mina omdömen?

Med Bokadero har du ett formulär som du enkelt kan dela med dig av, för att samla in omdömen direkt efter ett utfört uppdrag. Alla omdömen verifieras via mail-adress, vilket ger en ökad trovärdighet till omdömena som lämnats. 

 

Hur får jag bättre synlighet med min profil? 
Ju fler omdömen du har samlat in, desto bättre synlighet har din profil på Bokaderos marknadsplats. Då alla omdömen verifieras med giltiga mailadresser ger det dig en bättre kvalitetssäkring. 

Vi hjälper dig

Omdömen ingår i alla våra medlemskap. Vill du veta mer om hur du optimerar din profil för att locka fler kunder, hör gärna av dig till oss. Bokaderos support är kostnadsfri och vi hjälper dig gärna. Vi svarar så for t som möjligt.