top of page

Vår vision

Bokaderos vill erbjuda ett starkt lokalt företagande i de städer vi verkar i 💪

 

På Bokadero strävar vi efter att dagligen göra en skillnad genom att sammanföra och utveckla företagsrelaterade nätverk. Vi erbjuder lokala träffar med inspirerande föreläsningar som uppmuntrar till engagerade diskussioner och etablering av nya kontakter. Vår målsättning är att skapa en avslappnad och professionell plattform där företag kan fritt interagera med varandra och erhålla kunskap om kommunens företagslandskap. Genom våra värdefulla kunder har vi möjlighet att nå denna vision. 

IMG_0521.JPG
20220930_122237.jpg

Vi vill erbjuda alla en chans att utvecklas

Vi vill att alla företag, stora som små, ska ha samma chans till att hitta just sitt sätt att utvecklas. Därför erbjuder vi ett stort utbud av eventkoncept och evenemang både digitalt och lokalt så att du inte ska behöva resa iväg för att ta del av liknande evenemang.

Rekrytering_edited.png

Skapa smarta jobbannonser, hantera kandidater och skapa din egen karriärsida. Med Bokadero Rekrytering får du tillgång till vårt generösa rekryteringsverktyg, skapat för att effektivisera din organisation och rekrytering.

Arena.png

Som medlem i Bokadero Arena får du tillgång till nätverksträffar med inspirerande föreläsningar och möjligheten att skapa nya affärssamarbeten med andra. 

TalareRuta.png

Letar du din organisations nästa inspiration? Eller är det så att du är inspirationen som organisationer letar efter? Boka talare eller marknadsför dig själv som profil hos oss. Med vår talartjänst är det enkelt! 

Om

Vår story

🚀 2017

Bokadero grundades av Jonas Lööw med visionen att främja samarbete och resursdelning mellan företag. Efter en period av omjusteringar utvecklades verksamheten till att erbjuda tjänster inom rekrytering av konsulter med fokus på lokala företagsnätverk i Hälsingland. År 2019 markerade en viktig milstolpe i företagets historia då det första intäktsåret uppnåddes, vilket möjliggjorde en kontinuerlig tillväxt och expansion av verksamheten. Trodde vi....

🤔 2020

Ett oväntat utbrott av en pandemi tvingade oss att anpassa våra tillväxtplaner. Vi valde att utveckla vårt koncept för att inkludera digitala nätverksträffar samt en rekryteringstjänst, för att förenkla sökandet av konsulter, anställningar, praktikplatser och liknande.

💪 2022

Genom en innovativ inställning och en förmåga att identifiera möjligheter i svårigheter, klarade vårt team utmaningarna under pandemin och Bokadero kom ut som ett företag med ökad styrka och förbättrade tjänster för våra kunder. Vi har nu satt som mål att expandera verksamheten till att omfatta hela Sverige.

Att jobba

Vi är Bokadero 👋

Vi vågar satsa på ett nytt sätt att jobba!

På Bokadero är decentraliserad organisation och ansvarstagande nyckeln till vår verksamhet. Varje dag är en kontinuerligt samarbete och vi strävar alltid efter att vara tillgängliga för varandra. Digitala verktyg kan utgöra en utmaning för vissa, men vi är väl förberedda och rutinerade. Genom regelbundna in- och utcheckningar, vecko- och månadsmöten, virtuella fikastunder, områdesmöten samt kontinuerlig avstämning mellan kollegor, ser vi till att bygga en stark teamkänsla även när vi arbetar på distans.

För att förstärka den personliga kontakten, anordnar vi månatliga träffar på vårt kontor i Söderhamn, och ett par gånger per år arrangerar vi gemensamma events och personaldagar där hela teamet kan träffas och fira våra framgångar tillsammans.

Vill du jobba på Bokadero?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intresserade människor. Är du intresserad? 🤩

SweMap.png

Möt teamet

Profilfoton Teamet.png

Jonas Lööw
VD

070 - 237 35 84
jonas@bokadero.se

Rectangle 2964_edited_edited_edited.jpg
CV bild 2_edited.png

Anna Carina Alfsdotter
Kontaktperson för nystartade företag

073 - 92 99 209

10.png

Caroline Norgren
Marknad & event

073 - 846 06 34
caroline@bokadero.se

5.png

Ellen Klanskog
Kunder & rekrytering

079 - 102 74 04
ellen@bokadero.se

6.png

079 - 102 47 07

Filip Renman
Försäljning

patrik.jpeg

Patrik Haginge
Partnerskap & försäljning

076 - 166 03 93

Vill du jobba hos oss?

Läs mer om vad vi söker just nu eller skicka in en intresseanmälan 🤩

Team
Jobba hos
bottom of page