Bokadero
Talarservice

RekryteringIkon.png
- Vi hjälper dig boka rätt talare till ditt event. 
Kända och mindre kända namn, vi kan branschen ✌️
DekorationHeader.png

Varför Bokaderos talarservice?

Går du och funderar på vilken föreläsare ni ska boka till er konferens? Googlar du som många andra efter de bästa föreläsarna, frågar dina vänner på LinkedIn och Facebook? Blir du ändå inte klokare på vem du borde anlita?

Då är Bokaderos talarservice något för dig, vi på Bokadero har bokat och förmedlat föreläsare till alla möjliga olika evenemang och har en stor erfarenhet av att boka föreläsare.


Det kostar dig ingenting att ta hjälp av oss.
Vi har tagit fram ett samarbete med vårt stora nätverk av talare där vi istället tar en mindre del av deras arvode i ersättning. Fortfarande inom din angivna budget så att det inte drabbar dig som bokare.

Är du också medlem i vårt nätverk? Grattis!
Om du också är medlem i vårt nätverk har du alltid vår talargaranti som innebär att vi garanterar att hitta en talare till ditt event om talaren får akuta förhinder. Om inte vi mot förmodan skulle lyckas med det så kommer du få din medlemsavgift återbetald från oss.

AnnonsIkon.png

Så här jobbar vi

1.

Ni kontaktar oss och vi gör en enklare behovsanalys med er för att ta reda på om ni vill boka någon speciell talare eller har en viss målsättning med evenemanget.

2.

Vi återkommer till er med förslag som passar er inom er budget. Om ni önskar kan vi också ordna telefonmöte med talare innan bokning sker.

3.

Ni väljer en talare ni vill gå vidare med och vi upprättar ett digitalt bokningsavtal mellan er och talaren.

4.
5.

Vi finns sedan där under hela processen fram till evenemanget för frågor eller funderingar. Om talaren får akuta förhinder finns vår talargaranti som innebär att vi snabbt (inom några timmar) tar fram ersättare till er.

Efter slutfört uppdrag stämmer vi av genom en gemensam utvärdering.

Personlig service från vår stjärna Mikaela Olsson 😎

1.png
KarriärsidaIkon.png

Karriärsida

Med Bokaderos verktyg, till för att bygga din alldeles egna karriärsida, kan alla skapa någonting snyggt. Klicka och lägg till färdiga block för att skapa den karriärsida just du vill ha och skräddarsy därefter. Endast fantasin sätter stopp för hur du vill använda blocken!

Ditt företags karriärsida är er alldeles egen jobbportal. Använd karriärsidan som en förlängning av din redan befintliga hemsida eller helt och hållet som din riktiga hemsida. I kombination med rekryteringsverktyget, lobbyn och dina självskapade jobbannonser hos oss på Bokadero är ditt företags rekrytering komplett. Allt samlat i ett och samma abonnemang, vilken alternativ passar ditt företag allra bäst? 😎
Check.png

Visa upp och beskriv er som företag

Check.png

Visa upp era härliga kollegor

Check.png

Publicering av jobbannonser

KarriärsidaDekoration.png
Check.png

Attrahera framtida medarbetare

Check.png

Lätt att skräddarsy efter företaget

Check.png

En alldeles egen jobbportal

Check.png

Enkelt, smidigt & snyggt!