Etablera Bokadero i din kommun

Söker du en möjlighet att bygga upp något eget som gör skillnad lokalt i din kommun? Nu finns möjligheten att driva Bokaderos koncept i fler kommuner!

leif-grytenius-0149-2562x2562px-100p (1)

leif-grytenius-0149-2562x2562px-100p (1)

peterbjellerup (1)

peterbjellerup (1)

jennyn (1)

jennyn (1)

19072-176 (1)

19072-176 (1)

image004 (1)

image004 (1)

Fredrik Nilsson (1)

Fredrik Nilsson (1)

Elise-profilbild-mindre-scaled-317x500 (1)

Elise-profilbild-mindre-scaled-317x500 (1)

20210615_151217

20210615_151217

Maiwi bubbelbild

Maiwi bubbelbild

jonas

jonas

Vad är Bokadero?

Vi startade Bokadero då vi inte riktigt hittade en arena för att möta andra likasinnade för att utbyta erfarenheter och utvecklas med kompetenshöjande föreläsningar. Eftersom vi också driver en marknadsplats med många av Sveriges bästa föreläsare och utbildare, så startade vi upp detta i Söderhamn.

Det blev succé med 90 medlemmar (varav 88 förlängde år 2) från olika branscher och olika storlekar på organisationer. Vi har sedan dess expanderat till flera nya städer och under pandemin startade vi även upp flera digitala temanätverk.

På träffarna står vi för uppstyrt mingel med erfarenhetsutbyten så att vem som helst kan delta och känna sig välkommen.

Under åren har vår tjänst växt och blivit bredare, vi erbjuder nu därför en helhetslösning för att hitta och utveckla kompetens, genom våra nätverk och vår digitala rekryteringstjänst.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett återkommande intäktsflöde.

Vi erbjuder våra kunder abonnemangstjänster på våra produkter, det skapar ett tryggare intäktsflöde för dig som ansluter dig till vårt koncept och en möjlighet att fokusera på att leverera värde till kunderna under tiden.

Optimala förutsättningar att driva ett lönsamt företag

Många nätverk körs igång och sedan läggs de ofta ned på grund av brist på tid när det inte blir lönsamt för nätverksägaren. Med Bokadero får du ett helhetskoncept med fler produkter för dina kunder som säkerställer att du kan bli lönsam med oss.

Ett starkt och innovativt varumärke.

Bokadero har snabbt lyckats bygga ett starkt och innovativt varumärke. Genom vår innovationskraft har vi vunnit årets unga innovatör i Gävleborg, gått igenom Movexums inkubator och överlevt pandemin. 

Riktigt fördelaktiga priser

Eftersom vi upphandlar allt från system till föreläsare till dina evenemang så kan vi erbjuda dig ett helhetspaket med det bästa i ditt partnerskap med oss.

Marknadsföringsteam

Med Bokaderos marknadsföringsteam jobbar vi med allt från e-postmarknadsföring för att påminna om dina evenemang till annonsering i sociala medier.

Ekonomiservice

Vi sköter all fakturering till kunder, även påminnelsehantering och diverse supportfrågor. Det gör att du kan fokusera din tid på att skapa event och marknadsföra oss för möjliga kunder.

Att vara din egen men samtidigt dra nyttan av att tillhöra något större.

Ta vara på möjligheten att själv bestämma när och hur du arbetar med detta, hos oss slipper du stämpelklockan och kan själv fördela din tid samtidigt som du får tillgång till arbetskollegor med en digital infrastruktur som erbjuder digitala fikaraster och incheckningar på morgonen.

Ett gemensamt abonnemang för dina kunder

Med ett gemensamt abonnemang kan dina kunder delta i andras nätverk på samma villkor som alla andra. Tillsammans med oss och andra nätverksledare skapar vi ännu mer värden för dina kunder.

Vilket typ av nätverk vill du driva?