top of page
Le kvinna

ANSLUT DIG TILL BOKADEROS KONSULTNÄTVERK

Ta del av digitala nätverksträffar där du får diskutera gemensamma utmaningar med konsultkollegor och lyssna på expertföreläsare.

ENKELT, TRANSPARENT OCH FAMILJÄRT!

Genom nätverksträffar vill vi öka den familjära känslan och stärka relationen mellan våra medlemmar för att göra våra konsulter ännu mer självständiga. Här kan du lyssna på profiler som funnits med på Bokadero sedan vår start.

Maria Berghäll

Maria Berghäll
Maria Berghäll

Maria Berghäll

00:30
Spela video
Johan Hellström

Johan Hellström

00:30
Spela video
Tommy Lundberg

Tommy Lundberg

00:26
Spela video
Jesper Ek

Jesper Ek

00:16
Spela video

HUR FUNGERAR UPPLÄGGET FÖR BOKADEROS KONSULTNÄTVERK?

Hur fungerar nätverksträffarna?

På nätverksträffarna bjuder vi in expertföreläsare inom olika områden, vi fokuserar på att bjuda in föreläsare som kan skapa värden för våra medlemmar i form av försäljning, marknadsföring, presentationsteknik m.m.

Vi använder mötesverktyget Zoom för att få våra digitala nätverksträffar att bli interaktiva för dig och övriga konsulter. Genom att dela upp alla deltagare i mindre grupper både för och efter föreläsningarna får du alltid träffa nya konsulter som du kan bolla idéer och skapa kontakt med.

alexander mourad 3.jpeg
Image by Campaign Creators

Ett nätverk för konsulter oavsett bransch utan branschexklusivitet

 

Vi tror att du och andra konsulter ställs inför liknande utmaningar och har massor att lära av varandra. Därför är nätverket tillgängligt för konsulter oavsett bransch och är öppen för alla.

Vi tror också att du och andra konsulter inom samma bransch mår bra av att prata med varandra, därför finns inte heller någon branschexklusivitet.

Vad behöver jag för att få tillgång till nätverket?

 

För att få tillgång till nätverksträffarna behöver du enbart ett guldmedlemskap på Bokadero. Ett guldmedlemskap kan du välja när du skapar eller redigerar din profil på Bokadero och så fort du gjort det så är det bara att anmäla sig till nästa nätverksträff.

Priset för ett guldmedlemskap är 7 500 kr ex. moms och innebär förutom våra nätverksträffar även marknadsföring.

Image by Brooke Cagle

Gå med i nätverket på 5 minuter!

 

1. Skapa ett konto och en profil på Bokadero.se

 

2. Välj guldmedlemskap som profilnivå.

 

3. Anmäl dig till nästa evenemang och signa upp på eventinbjudningar.

bottom of page