Nu lanserar vi

CRM-system för rekrytering av konsulter

Nu förändrar vi branschen på riktigt

Läs mer

Skapa er egen karriärsida och attrahera konsulter att söka ett samarbete med er.

Berätta hur attraktiv beställare ni är och varför andra konsulter trivs att jobba med just er.

Att visa upp er själva som en attraktiv beställare, vilka värderingar ni har och varför andra konsulter trivs så bra hos just er är ett bra sätt att attrahera nya konsulter att söka sig till er. Via Bokaderos verktyg kan ni enkelt skapa en sådan sida, med era färgkoder, logga och innehåll.

Automatisk uppdatering av jobbannonser

På er karriärsida så uppdateras era rekryteringsannonser automatiskt när ni skapar en ny annons. Jobbannonserna skickas också ut i era olika nätverk och på Bokaderos gemensamma jobbportal där de annonseras och marknadsförs till olika intressanta målgrupper.

Få konsulter att prenumerera på ​era framtida jobb

Konsulterna kan följa er som företag och får löpande notiser när ni publicerar jobbannonser på er karriärsida. Genom denna funktion når ni snabbt ut till konsulter vid akuta uppdrag.

Skapa attraktiva jobbannonser

För att öka dina möjligheter att få in förslag från konsulter så är en attraktiv jobbannons ett måste. Med vårt verktyg kan du enkelt skapa snygga och attraktiva annonser som är anpassade för att passa på både dator och i mobilen.

Anpassa ditt formulär för ansökan

Du kan själv anpassa vilken information du vill att den som söker jobbet ska ange i formuläret som de fyller i när de söker jobbet.

Konkurrensutsätt konsulterna tidseffektivt.

Genom verktyget kan du enkelt lägga ut ett jobb och få in förslag från flera olika konsulter som du sedan kan jämföra på ett enkelt sätt. Behöver du ladda ned och spara konkurrensutsättningen så kan du få en PDF att arkivera i ert arkiv.

Web 1920 – 6.jpg

Hantera konsulter effektivt och få bättre koll på rekryteringsprocessen

Med vår drag-and-drop-funktion kan du skapa flera olika staplar, där kan du lägga in olika steg i din process och flytta kandidaterna baserat på vart de är i processen.

Återkoppla bättre och spara tid

Markera flera konsulters profiler samtidigt och skapa gemensamma mail eller tacka nej till flera konsulter samtidigt så att de får tidiga besked och du får mindre ansökningar i din vy att hantera.

Bjud in samarbetspartners och medarbetare i rekryteringsprocessen.

Du kan självklart bjuda in en externa samarbetspartners och andra medarbetare för att internt kunna kommunicera vilka konsulter som är intressanta eller inte. Glöm tiden med CV:n som skickas runt på mail och en gammal prislista, välkommen till en effektiv och transparent rekryteringsprocess.

Nå ut med dina annonser i Bokaderos nätverk

När du skapar en jobbannons så går annonsen automatiskt ut på vår jobbportal där vi marknadsför era och andras företags annonser tillsammans. Annonserna annonseras också på sociala medier mot de som besökt vår webbsida så att de inte glömmer ditt jobb när de väl hittat dit.

Push-notiser till personer som bevakar jobb från ert företag

När du publicerar en annons så kan du välja att skicka notiser via e-post till de konsulter som bevakar jobb från just ert företag. Detta gör att du snabbt kan nå ut till dina följare som snabbt kan söka jobbet.