KOMMUNIKATÖR & EVENTARRANGÖR

Vill du hjälpa oss att ta Bokadero till nästa nivå genom din förmåga att kommunicera? Nu söker vi en kommunikatör som också vill ansvara för att etablera och driva ett företagsnätverk på din ort.

 

Vi tycker själva att vi gör en hel del bra saker och nu vill vi ta nästa steg och anställa en person som ser en stor potential i Bokadero som varumärke.
 

Då du kommer in i ett växande bolag är det viktigt att du är flexibel och prestigelös, du bör tycka om att arbeta i ett högt tempo med ständig förändring.

Du bör också gilla försäljning en del då du kommer ansvara för att driva vårt nätverk på din ort.

Du kommer få stort ansvar från start för att utveckla vår kommunikation, du kommer arbeta nära en digital marknadsförare och en VD som har alldeles för många idéer.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Skriva nyhetsbrev

  • Kommunicera eventinbjudningar

  • Skapa marknadsföringskampanjer

  • Skapa texter på hemsidor

  • Hjälpa kunder med att skriva säljande profilsidor

  • Copywriting

  • Dela ut miljoner kronor till idrottsföreningar via vår utdelning

Du som söker detta jobb har säkert en uppfattning om hur du skulle vilja arbeta med vår kommunikation och marknadsföring, berätta gärna hur du skulle vilja jobba med vår marknadsföring för att stärka vårt varumärke.

I alla rekryteringar så ser vi helst att du vill arbeta från någon av dessa städer:
Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Falun, Ludvika, Avesta, Sala, Mora, Sandviken, Gävle, Timrå, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Kramfors, Karlskoga eller Arvika.

Vi ser det också som extra meriterande om du är eller har varit engagerad i idrottsföreningar på din ort.

SÖK JOBBET
SE FLER LEDIGA TJÄNSTER

Vad säger medarbetarna:

Mikaela Olsson,
Försäljning

Jobbet har blivit min hobby och ibland får jag jobbförbud från Jonas. På Bokadero får jag stor frihet vilket gör att jag själv kan påverka hur jag arbetar och när jag arbetar.

Christian Olsson, Systemutveckling

Att få vara med och påverka och känna sig delaktig i ett så här spännande företags utveckling är otroligt kul. Det är hela tiden ny utveckling och företaget står aldrig stilla.

Anna Hansers Rutäng,
Försäljning

Att få betalt för att få jobba med det här är något jag bara kunnat drömma om. Stor delaktighet och högt till tak, jag har bara varit här en månad men det känns som jag varit här mycket längre.