Påsk-kampanj av Bokaderos Rekryteringsverktyg 🔥

Vårt rekryteringsverktyg uppskattas mer och mer för varje dag och det vill vi fira med dig, vi erbjuder därför alla som väljer vårt premiumpaket senast tisdag 5 april 2021 en extra marknadsföringskampanj på sociala medier för en utvald annons, värde 9 990 kr.

Fri annonsering i 12 månader på Bokadero och full tillgång till vårt smidiga administrationsverktyg.

Marknadsföringspaketet Easy som boostar din annons på sociala medier. Läs mer om marknadspaketet här.

Kampanjen gäller fram till 5/4 - 2021 och maximalt 10 företag kan ta del av kampanjen.

 
woman%20wearing%20black%20jacket%20sitti

Micke Gisselsson

TEWES KONDITORI

Att rekrytera har ju alltid varit en omständig process som tar ganska lång tid, mycket kraft och energi men med det här verktyget så är det mycket lättare att hålla koll på hela processen, se vart man är någonstans och det blir enkelt både för den arbetssökande och för oss som rekryterar.

Zara Fröroth

BJÖRN LUNDEN

Med Bokaderos rekryteringsverktyg kan vi nu samla allt på ett ställe och samtidigt ha en enklare administration och det viktigaste av allt, en bättre och säkrare kandidatupplevelse.

Daniel Säll

WALLBERGS ÅKERI

Oavsett hur vi rekryterat så har det alltid varit en massa mail som ska hanteras, CV:n som ska skrivas ut, sorteras, markeras och sedan delas ut till ansvarig på rätt avdelning. Inte nog med det så ska man hålla reda på vem man återkopplat till redan så ingen faller mellan stolarna! Bokaderos verktyg underlättar verkligen det arbetet. Det jag gillar allra bäst med verktyget är att flera kan vara inblandade i en rekrytering,