NYHET PÅ BOKADERO SÖDERHAMN 🔥

Inspirationsföreläsningar utan nätverkande.

I höst startar vi upp ett nytt koncept på Bokadero Arena där vi kommer erbjuda 4 inspirerande föreläsningar per år utan nätverkande aktiviteter vid lunchtid 11:00 - 12:00.
 
 

Early Bird - 1 600 kr/år (ord. pris 2400 kr/år)

I höst startar vi upp ett nytt koncept på Bokadero Arena där vi kommer erbjuda 4 inspirerande föreläsningar per år utan nätverkande aktiviteter vid lunchtid 11:00 - 12:00.

 

Vem passar detta? 

Detta koncept är framtaget för att du som arbetsgivare ska kunna erbjuda dina medarbetare kontinuerlig inspiration och kunskap i Söderhamn. Vi vet att många av våra medlemmar har medarbetare som inte gillar de nätverkande aktiviteterna vi normalt erbjuder och vill därför skapa en lokal inspirationsarena även för dem.

TeamIkon.png
        Varför ska vi gå på detta?

14 % i snitt är engagerade på arbetsplatsen, 75 % är oengagerade och 11 % är aktivt oengagerade. Vi vill med hjälp av några fantastiska föreläsare inspirera och motivera fler medarbetare i Söderhamn, det tror vi även du vill.

Undvik resor och spara tid, vi tar föreläsarna till Söderhamn så att ni slipper åka iväg.

Planera in medarbetardagar, ta tillfället i akt och samla medarbetarna och starta er medarbetardag med en föreläsning i högsta klass och ta med energin in i gruppen för resten av dagen.För dig som redan har ett abonnemang, 
för dig som har ett abonnemang kan ni gå på dessa träffar enligt det antal som abonnemanget gäller. Om du önskar att fler på företaget ska gå behöver du teckna ytterligare abonnemang.

Bättre pris till 100 första bokade platserna.

Vi önskar se fullsatta lokaler och erbjuder därför de 100 första platserna ett bättre pris och dessutom tillgång till Bokaderos digitala event under hela året. 🙌

Teckna detta paket för dina medarbetare och betala 1 600 kr (ex. moms) istället för ordinarie pris 2 400 kr. Först till kvarn gäller!

För att ta få köpa till detta abonnemang behöver din organisation minst ha ett abonnemang i Bokadero Arenas ordinarie prislista.

Har du frågor eller vill höra mer?

Profilfoton Teamet.png
Tveka inte! Hör av er till Jonas 👏

070 - 237 35 84
jonas@bokadero.se
SundsvallArenaBilder.png