Personlig inbjudan - Gäller så länge kampanjen pågår.

Testa en annonskampanj för 12 900 kr - Betala enbart om du anställer.

Du har fått en inbjudan att testa på Bokaderos Rekryteringsverktyg av en vän som själv använder verktyget framgångsrikt. För att få tillgång till annonskampanjen behöver du köpa Bokaderos Rekryteringsverktyg (från 400 kr/mån).

Skärmavbild 2021-09-23 kl. 13.24.20.png

Varför Bokaderos Rekryteringsverktyg?

Nå ut till kandidater
Med Bokaderos Rekryteringsverktyg kan du nå ut till fler kandidater och öka chansen att hitta rätt person till jobbet.

Hantera kandidater
Är du orolig att du får för många ansökningar? Var inte det, tack vare verktyget kan du enkelt få en överblick på dina kandidater, filtrera och skicka mail till flera kandidater samtidigt.

mickeg.png

Micke Gisselsson

Tewes Konditori

Vi testade Bokaderos annonspaket när vi var i akut behov av en bagare och det blev succé. Jag trodde inte det skulle gå att hitta någon så är otroligt glad att vi testade. Vi använde det igen efter sommaren när vi sökte en kallskänka och serveringspersonal med lika bra resultat. Rekommenderas varmt!

Anders_Andersson-e1557655346540_edited.jpg

Anders Andersson

BRAAAB

Innan vi köpte Bokaderos annonspaket så trodde vi inte det gick att få tag i erfarna snickare. Men efter annonsperioden så kunde vi anställa en av de sökande. En annan fördel för oss var också att hela stan visste om att vi sökte fler snickare efter kampanjen, det blev en bra marknadsföring!

hans_200.jpeg

Hans Ringshamre

Edbergs Begravningsbyrå

Vi stod inför den tuffa uppgiften att hitta en jurist till vårt kontor i Söderhamn. Med hjälp av Bokaderos annonsering lyckades vi få in flera bra kandidater och där flera av dem också uttryckte att de var imponerad hur annonsen påminde dem att söka jobbet. Vi anställde en av de sökande och rekommenderar Bokaderos tjänster varmt!

Vi använder Bokaderos annonspaket med framgång!