EVENEMANGSANSVARIG

Vi söker en evenemangsansvarig till våra företagsnätverk där du kommer att ansvara för att våra nätverksträffars innehåll och i vissa nätverk även vara moderator.

Du kommer vara ansvarig för att innehållet på alla nätverksträffar fortsätter att utvecklas efter våra medlemmars önskan.

 

Vi har ett upparbetat koncept som vi gärna ser att du tillsammans med oss andra fortsätter att utveckla och expandera till fler orter runt om i Sverige.

 

Läs mer om hur våra nätverk fungerar idag på www.bokaderoarena.com

 

Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse av event och nätverkande. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av att arrangera olika evenemang med föreläsningar.

 

Det viktigaste för att lyckas i rollen är att du är engagerad och verkligen vill satsa för att göra denna resa tillsammans.

Till din hjälp för att lyckas med dessa nätverk kommer du ha en ansvarig på varje ort som arbetar tätt intill dig.

 

Meriterande är också om du:

  • Har datorvana.

  • Har varit engagerad ideellt i någon idrottsförening och brinner för att skapa bättre förutsättningar där.

  • Erfarenhet från försäljning.

  • Erfarenhet från att arrangera evenemang. 

I alla rekryteringar så ser vi helst att du vill arbeta från någon av dessa städer:
Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Falun, Ludvika, Avesta, Sala, Mora, Sandviken, Gävle, Timrå, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Kramfors, Karlskoga eller Arvika.

Vi ser det också som extra meriterande om du är eller har varit engagerad i idrottsföreningar på din ort.

 

Vad säger medarbetarna:

Mikaela Olsson,
Försäljning

Jobbet har blivit min hobby och ibland får jag jobbförbud från Jonas. På Bokadero får jag stor frihet vilket gör att jag själv kan påverka hur jag arbetar och när jag arbetar.

Christian Olsson, Systemutveckling

Att få vara med och påverka och känna sig delaktig i ett så här spännande företags utveckling är otroligt kul. Det är hela tiden ny utveckling och företaget står aldrig stilla.

Anna Hansers Rutäng,
Försäljning

Att få betalt för att få jobba med det här är något jag bara kunnat drömma om. Stor delaktighet och högt till tak, jag har bara varit här en månad men det känns som jag varit här mycket längre.

 

Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av talare, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan bl.a. talare och beställare av talare.

Vi har tagit bort förmedlingsavgifterna på de idag normala 25 - 50 % av talarnas arvoden, det har vi gjort för att beställare ska kunna boka talare till bättre priser, talarna ska få fler uppdrag och en högre ersättning vid varje bokning än om bokning sker på ett traditionellt sätt.

Läs mer om Bokadero här.

Kontakta oss: info@bokadero.se

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram