EKONOM/EVENTARRANGÖR

Vi söker en ekonom som också kan tänka sig att arbeta med försäljning och evenemang på sidan om ekonomtjänsten då det inte täcker en heltidstjänst.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för ekonomi och att du ser fram emot en tillväxtresa där dina rapporter och ditt budgetarbete blir en nyckelfunktion för våra beslut och fortsatta tillväxtresa.

Du har erfarenhet av löpande redovisning, bokslut i K3, budgetering och du är framförallt intresserad av att digitalisera våra processer så mycket som möjligt så att du kan fokusera mer på företagets helhet och framtida investeringar.

Vi ser gärna att du som söker också kan tänka dig att vara med i andra delar av vår verksamhet, genom att ta en roll som eventarrangör eller som säljare. Vi tror därför att du som söker gillar att vara ute och nätverka och marknadsföra företaget till nya och befintliga kunder.

Som alla andra medarbetare på Bokadero kommer du få stort ansvar och bli fullt delaktig i företagets utveckling.

I alla rekryteringar så ser vi helst att du vill arbeta från någon av dessa städer:
Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Falun, Ludvika, Avesta, Sala, Mora, Sandviken, Gävle, Timrå, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Kramfors, Karlskoga eller Arvika.

I denna roll behöver du kunna vara på plats i Söderhamn minst 3 dagar i veckan.

Vi ser det också som extra meriterande om du är eller har varit engagerad i idrottsföreningar på din ort.

SE FLER LEDIGA TJÄNSTER

Vad säger medarbetarna:

Mikaela Olsson,
Försäljning

Jobbet har blivit min hobby och ibland får jag jobbförbud från Jonas. På Bokadero får jag stor frihet vilket gör att jag själv kan påverka hur jag arbetar och när jag arbetar.

Christian Olsson, Systemutveckling

Att få vara med och påverka och känna sig delaktig i ett så här spännande företags utveckling är otroligt kul. Det är hela tiden ny utveckling och företaget står aldrig stilla.

Anna Hansers Rutäng,
Försäljning

Att få betalt för att få jobba med det här är något jag bara kunnat drömma om. Stor delaktighet och högt till tak, jag har bara varit här en månad men det känns som jag varit här mycket längre.