DIGITAL MARKNADSFÖRARE /
E-COMMERCE MANAGER

Du har ett stort intresse för marknadsföring i allmänhet och digital marknadsföring i synnerhet. Självklart drivs du av mål och gör allt för att uppnå företagets, teamets och dina personliga mål. Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll med arbete på en byrå eller ett företag.
 

Då du kommer in i ett växande bolag är det viktigt att du är flexibel och prestigelös, du bör tycka om att arbeta i ett högt tempo med ständig förändring.

Du kommer att förse våra säljare med leads att kontakta och därmed kommer du arbeta tätt ihop med våra säljare. 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 

  • Budgetansvar för vår digitala marknadsföringsbudget

  • Analysering av data i Google Analytics

  • Annonsering och optimering av Google Ads

  • Annonsering och optimering via sociala medier

  • Analysering av utfall på annonser på de olika medierna vi använder.

  • Hitta nya kanaler för oss att växa och annonsera i.

  • Skapa och utveckla marketing automation flöden

Du som söker detta jobb har säkert en uppfattning om hur du skulle vilja arbeta med vår digitala marknadsföring. Berätta gärna för oss hur du skulle vilja jobba med den även, om det inte är exakt enligt de arbetsuppgifter som vi beskrivit.

I alla rekryteringar så ser vi helst att du vill arbeta från någon av dessa städer:
Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Falun, Ludvika, Avesta, Sala, Mora, Sandviken, Gävle, Timrå, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Kramfors, Karlskoga eller Arvika.

Vi ser det också som extra meriterande om du är eller har varit engagerad i idrottsföreningar på din ort.

Vad säger medarbetarna:

Mikaela Olsson,
Försäljning

Jobbet har blivit min hobby och ibland får jag jobbförbud från Jonas. På Bokadero får jag stor frihet vilket gör att jag själv kan påverka hur jag arbetar och när jag arbetar.

Christian Olsson, Systemutveckling

Att få vara med och påverka och känna sig delaktig i ett så här spännande företags utveckling är otroligt kul. Det är hela tiden ny utveckling och företaget står aldrig stilla.

Anna Hansers Rutäng,
Försäljning

Att få betalt för att få jobba med det här är något jag bara kunnat drömma om. Stor delaktighet och högt till tak, jag har bara varit här en månad men det känns som jag varit här mycket längre.

 

Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av proffs, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan köpare och säljare.

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram