Hur fungerar BokaderoTV för mig som proffs?

Skapa din egna streamingkanal

Streama dina livesändningar direkt till BokaderoTV.

Ladda ner ett program själv eller anlita ett riktigt proffs för att livesända dina föreläsningar, utbildningar, talkshows eller andra intressanta evenemang som du vill nå ut med.

Ladda upp tidigare inspelade evenemang.

Skapa möjligheten för tittare att ta del av tidigare inspelat material såsom föreläsningar, utbildningar, workshops, standup-shower m.m.

Ta betalt genom abonnemang eller pay-per-view.

Låt dina tittare betala per sändning eller skapa egna abonnemang som de kan prenumerera på. Tittarna kan betala med swish eller kort, företag kan också köpa företagspaket via faktura.

Ta betalt av egna annonsörer i dina sändningar.

Du har självklart fulla rättigheter för att ta betalt av annonsörer som vill synas i dina sändningar.

Priser och intäktsfördelning

Just nu ingår en egen kanal för alla proffs på Bokadero med guldmedlemskap.

Priser för ett guldmedlemskap är 7 500 kr ex. moms och kan delbetalas om det inte är möjligt att betala hela medlemskapet direkt.

Fördelning av intäkter från konsumenter.

För köp av enstaka sändningar och abonnemang på din egen Bokadero-kanal så fördelas intäkterna 70 % till dig och 30 % till BokaderoTV.

100 % av annonsintäkterna till dig.

Kan du sälja annonsplatser till företag som vill synas i dina kanaler? Självklart har du 100 % av intäkterna på dessa annonsintäkter.

Ställ om med Bokaderos kompletta paket för föreläsare.

Vi har tillsammans med fantastiska samarbetspartners

tagit fram olika paket som innehåller, artiklar, inspelade föreläsningar, säljutbildningar och paketerat detta tillsammans med marknadsföring på Bokadero.se och BokaderoTV.

Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av proffs, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan köpare och säljare.

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram