Skapa din egna profilsida på Bokadero.se

Image by Product School

Gör din profil sökbar för enbart 42 kr/mån


Att skapa en profil på Bokadero är enkelt och tar bara några minuter, du kan själv välja vilket typ av medlemskap du vill ha. Välj mellan medlemskap från 42 kr/mån upp till 625 kr/mån. För att skapa en profil behöver du första skapa ett konto och sedan kan du direkt börja lägga in material på din egna profilsida.

Marknadsför dig och dina tjänster för ca. 20 000 besökare per månad.

 

Bokaderos webbsida besöks dagligen av relevanta besökare som är intresserade av tjänster. Bokadero lägger stor vikt vid att synas i digitala medier och letar hela tiden nya sätt för att få in nya besökare som med stor sannolikhet är bokare av tjänster inom ditt område.

Samla och presentera recensioner på ett och samma ställe.


Visste du att 93 % av konsumenterna lägger mer än 1 minut att läsa kundrecensioner innan de gör ett köp?

Med Bokaderos verktyg för hantering av recensioner kan du enkelt skicka ut en länk till tidigare kunder som bokat dig och be de lämna en recension. Efter det samlas alla dina recensioner på din profilsida och du kan använda recensionerna i din marknadsföring. 

Att använda en oberoende parts för att samla in recensioner stärker dina recensioners trovärdighet.

Paketera dina tjänster med pris och innehåll.

 

På Bokadero gillar vi transparens och uppmuntrar dig att paketera dina tjänster med pris och innehåll. Kan du inte sätta ett exakt pris, så sätt ett referenspris som kunden kan luta sig mot.

En anledning till pristransparens är att om man tidigt i kundens köpprocess sätter ett referenspris kan det bli lättare att hålla uppe priset mot kunden, eller mot kundens kund (i form av rekommenderat ca-pris), istället för att ha ett redan rabatterat pris som utgångspunkt. 

Skärmavbild 2020-05-17 kl. 18.29.25.png

Sök intressanta uppdrag på vår uppdragsportal


Som medlem på Bokadero så får du notiser när vi får in uppdrag från kunder som vill få offerter och förslag på upplägg. Du kan då enkelt gå till uppdraget och lämna ett personligt meddelande med ett prisförslag. Kunden som begärt offerter kan sedan i lugn och ro jämföra de proffs som lämnat offerter.

Ingen förmedlingsavgift och direktkontakt med kunden.

 

På Bokadero låter vi dig alltid ha direktkontakt med kunden och tar ingen förmedlingsavgift för dina bokningar som kommer genom Bokadero. 

Vi vill att du och kunden alltid har en hög transparens mellan varandra så att ni inte har olika förväntningar på arbetets utförande. Därför låter vi er alltid sköta affären själva för att bästa möjliga kommunikation ska vara möjlig.

Image by Sebastian Herrmann

Skapa bokningsavtal och signera med Mobilt BankID.


Din kund väljer själv när den skapar ett bokningsavtal med dig om det ska signeras med Mobilt BankID eller inte. Vi använder oss av Scrives singeringssystem som är ett av de absolut säkraste signeringsprogrammen i världen.

Annonsering på sociala medier.

 

Genom Bokaderos guldmedlemskap ingår annonsering på Facebook och Instagram i våra kanaler. Vi annonserar din profilsida mot besökare av Bokaderos marknadsplats och din profilsida i en så kallad retargetingmarknadsföring. 

Det är också möjligt för dig att använda våra kanaler för att nå ut med extra marknadsföring, exempelvis krönikor eller olika erbjudanden som du vill nå ut med lite extra.

Image by Sam McGhee

Skapa din egna streamingkanal på BokaderoTV.


På BokaderoTV kan du också skapa din egna streamingkanal där du kan ladda tidigare inspelat material eller skapa livesändningar. Skapa intäkter genom "Pay-per-views" eller abonnemang.

Kom igång idag och skapa din profilsida

 

Skapa din profil redan idag och boka sedan en demo med oss på Bokadero.se så hjälper vi dig igång på bästa sätt.