Boosta din annons på sociala medier!

Vi hjälper nå ut och in till dina framtida medarbetare genom effektiv annonsering på sociala medier. Med hjälp av målgruppsstyrd annonsering på sociala medier kan vi nå båda passiva och aktiva jobbsökare över hela världen!

Image by Firmbee.com

Annonspaket för enskilda annonser

Vill du nå ut med din jobbannons till både passiva och aktiva jobbsökande? Då är denna annons passande för dig, med detta annonspaket riktar vi annonsen till 3 olika målgrupper inom en och samma region. Vi ser också till att de som besökt din annons inte glömmer bort att söka jobbet och sätter därför upp annonsering specifikt för de som besökt annonsen.

Vad ingår:

✅  Enklare produktion av annonsmaterial.

✅  45 dagars annonsering.

✅  3 olika målgrupper.

✅  Produktion av text till jobbannons.

Pris: 12 900 kr ex. moms.

Kundexempel

logga-slutgiltig2.jpeg

Yrke: Snickare

Exponeringar: 64 454 gånger

Räckvidd: 10 578 personer

Besök: 2 751 tillfällen

Unika besökare: 1 988 personer

tewes-logo (1).png

Yrke: Bagare

Exponeringar: 124 718 gånger

Räckvidd: 8 351 personer

Besök: 1 204 tillfällen

Unika besökare: 938 personer

nedladdning.jpeg

Yrke: Jurist / Boutredare

Exponeringar: 105 584 gånger

Räckvidd: 32 251 personer

Besök: 1 594 tillfällen

Unika besökare: 972 personer

Löpande annonspaket för karriärsidor

Vill ni kontinuerligt nå ut till kandidater för att påminna om att ni ständigt är intresserade av vissa kompetenser? Då är denna annons passande för er, med detta annonspaket ser vi till att ni dyker upp på Google när någon googlar yrken inom era områden. Vi ser också till att de som besökt er karriärsida och jobbannonser inte glömmer bort er och sätter därför upp annonsering specifikt för de som besökt era sidor.

Vad ingår:

✅  Enklare produktion av annonsmaterial.

✅  Löpande retargetingannonsering varje dag.

✅  Google sökordsannonsering.

✅  Löpande optimering av annonsering.

✅  Kvartalsvisa avstämningar.

Pris lämnas på offert.

 
mickeg.png

Micke Gisselsson

Tewes Konditori

Vi testade Bokaderos annonspaket när vi var i akut behov av en bagare och det blev succé. Jag trodde inte det skulle gå att hitta någon så är otroligt glad att vi testade. Vi använde det igen efter sommaren när vi sökte en kallskänka och serveringspersonal med lika bra resultat. Rekommenderas varmt!

Anders_Andersson-e1557655346540_edited.jpg

Anders Andersson

BRAAAB

Innan vi köpte Bokaderos annonspaket så trodde vi inte det gick att få tag i erfarna snickare. Men efter annonsperioden så kunde vi anställa en av de sökande. En annan fördel för oss var också att hela stan visste om att vi sökte fler snickare efter kampanjen, det blev en bra marknadsföring!

hans_200.jpeg

Hans Ringshamre

Edbergs Begravningsbyrå

Vi stod inför den tuffa uppgiften att hitta en jurist till vårt kontor i Söderhamn. Med hjälp av Bokaderos annonsering lyckades vi få in flera bra kandidater och där flera av dem också uttryckte att de var imponerad hur annonsen påminde dem att söka jobbet. Vi anställde en av de sökande och rekommenderar Bokaderos tjänster varmt!