SÄLJARE/EVENTARRANGÖR

Vi söker en säljare/eventarrangör som vill bli göra bra saker för sin bostadskommuns förenings- och näringsliv. Du blir vår inspiratör och ambassadör i mötet med nyckelpersoner på företag i din region.

 

Du kommer att arrangera våra nätverksträffar på din ort med stöd från övriga teamet och ansvara för försäljningen av nätverksplatser på din ort. Du kommer också arbeta med att sälja, utveckla och marknadsföra vår digitala plattform Bokadero.se både i din region och digitalt via Sociala Medier.

 

I rollen förväntas du vara uppsökande så det är viktigt att du får energi av att ta kontakt med människor och att du inte är rädd för att ta för dig.

 

Det viktigaste för att lyckas i rollen är att du är engagerad och verkligen vill satsa för att göra denna resa tillsammans.

 

Meriterande är också om du:

  • Har datorvana.

  • Har varit engagerad ideellt i någon idrottsförening och brinner för att skapa bättre förutsättningar där.

  • Erfarenhet från försäljning.

  • Erfarenhet från att arrangera evenemang. 

 

Vad får den anställda från Bokadero för att lyckas att starta ett nätverk på orten?

  • Ett beprövat koncept som tidigare gjort stor succé på andra orter.

  • Föreläsare och Standupkomiker på nätverksträffarna för hundratusentals kronor.

  • Goda referenser och möjliga samarbetspartners från befintliga nätverkskunder på etablerade orter.

  • Hjälp med marknadsföring, försäljning och uppbyggnad av hemsida redan i uppstartsläget från ett team som gjort detta tidigare.

 

Vi ser det också som extra meriterande om du är eller har varit engagerad i idrottsföreningar på din ort.

Vad säger medarbetarna:

Mikaela Olsson,
Försäljning

Jobbet har blivit min hobby och ibland får jag jobbförbud från Jonas. På Bokadero får jag stor frihet vilket gör att jag själv kan påverka hur jag arbetar och när jag arbetar.

Christian Olsson, Systemutveckling

Att få vara med och påverka och känna sig delaktig i ett så här spännande företags utveckling är otroligt kul. Det är hela tiden ny utveckling och företaget står aldrig stilla.

Anna Hansers Rutäng,
Försäljning

Att få betalt för att få jobba med det här är något jag bara kunnat drömma om. Stor delaktighet och högt till tak, jag har bara varit här en månad men det känns som jag varit här mycket längre.

 

Om Bokadero

Bokadero är en oberoende digital marknadsplats för bokning av tjänster av proffs, Bokadero utmanar traditionella förmedlingar med en transparent digital plattform med direktkontakt mellan köpare och säljare.

Kontakta oss
  • Facebook
  • Instagram